Ayakkabı Boyarken Oğlunun Şehit Olduğu Haberini Aldı!

Ayakkabı Boyacılığı Yapan Ünlen Çabuk Oğlunun Şehit Haberini Aldı!

Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesinde yıldırım isabet etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk’un Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Ayakkabı boyacılığı yapan babasına ayakkabı boyarken şehit olduğu haberi gelirken, şehit ailelerinin ve asker ailelerinin sosyal durumları bir kez daha yürek burktu.

Bünyamin Çabuk - Ünlen Çabuk - Şehit Babası
Bünyamin Çabuk – Ünlen Çabuk – Şehit Babası

Pençe 1-2 operasyonları ile koordineli olarak Hakurk’ta başlatılan operasyon bölgesinde Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk şehit oldu. Şehit Çabuk’un acı haberi, Kozan’a bağlı Ağlıboğaz Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Göreve 2018’de başladığı ve bekar olduğu öğrenilen şehit Çabuk’un acı haberini evinde alan anne Feriha Çabuk, gözyaşı döktü. Kozan’da yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan baba Ünlen Çabuk da oğlunun acı haberini ayakkabı boyarken aldı. Şehadet haberiyle gözyaşı döken baba Çabuk, bulunduğu bölgeye yakın eczaneye alınarak, sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Öte yandan halk arasında sıklıkla dile getirilen “Garibanın Çocuğu Şehit Olur” sözü akıllara geldi. Belki de babasının parası olsaydı 21 gün bedelli askerlik yapıp geri dönebilirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et