Avukat Sezgin Özkan Bugün Tele 1’de…

Meselğe Vefa Grubu’nun Ankara Barosu Başkan Adayı Avukat Sezgin Özkan 14 Eylül Pazartesi (bugün) saat 17:00’de Tele1 ekranlarında olacak. Peki Mesleğe Vefa Grubu Nedir?, Avukat Sezgin Özkan Kimdir?

Mesleğe Vefa Grubu, Ankara Barosu, Avukat Sezgin Özkan
Mesleğe Vefa Grubu, Ankara Barosu, Avukat Sezgin Özkan

Meseleğe Vefa Grubu’nun Ankara Barosu Başkan Adayı Avukat Sezgin Özkan bugün saat 17:00’de Tele1 ekranlarında olacak. Mevcut Ankara Barosu yönetimin değişmesini talep eden Mesleğe Vefa Grubu ve başkanı Avukat Sezgin Özkan, Ankara Barosu yönetiminin şahsi ve siyasi emelleri uğruna hukuksal söylemlerden uzaklaşarak siyasi söylemlere yönelmesi nedeniyle, Ankara Barosu’nun hukukun değil siyasetin tarafı olduğunu liderliğini ve itibarını kaybettiğini söylüyor. Daha önce KRT TV’ye açıklamalarda bulunan Avukat Sezgin Özkan, “11 yıldır Ankara barosu yönetiminde yer alan mevcut başkanın hala gerçekleştirmeyi beklediği hayalleri varmış. Çok merak ediyorum. 11 yıldır bu hayalleri niye gerçekleştiremedi?. Biz hayal kurmuyoruz bizim gerçek projelerimiz var ve gerçekleştirmeye geliyoruz açıklamasında bulunmuştu.

Avukat Sezgin Özkan Kimdir?

Mesleğe Vefa Grubu başkan adayı Avukat Sezgin Özkan, 1972’de İzmir’de dünyaya geldi. İlköğretimini Ankara’da ortaöğretimini ve lise eğitimini ise İzmir’de tamamladı. Daha sonra 1997 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Avukat Sezgin Özkan Kimdir, Mesleğe Vefa Grubu, Ankara Barosu
Avukat Sezgin Özkan Kimdir, Mesleğe Vefa Grubu, Ankara Barosu

1999 yılından bu yana Ankara Barosu’na kayıtlı olarak fiilen avukatlık mesleğini yürütmektedir. Genç avukatların ve stajyer avukatların yetiştirilmesinde eğitmen olarak çalışan Sezgin Özkan, genç meslektaşların sorunları ile ilgili çözüm üretmeye çalışmaktadır. Eşi Avukat Ebru Özkan ile birlikte kurdukları hukuk bürosunda avukat meslektaşlarıyla mesleki çalışmalarına devam etmektedir. Avukat Sezgin Özkan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et