Avukat Burhan Ünal Bulundu Mu ? Öldürüldü Mü ?

52 Yaşında ki Ağır Ceza Avukatı Burhan Ünal 17 Nisandan itibaren Kayıp

Denizli’de Merkezefendi ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki ağır ceza avukatı Burhan Ünal 17 Nisan’dan bu yana kayıp. Evli ve 3 çocuk babası olan Avukat Burhan Ünal çocuğunu okula bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Müge Anli ile Tatli sert programına konuk olan eşi Hülya Ünal kayıp eşi ile ilgili endişelerini dile getirdi. Ailesi ile hiç bir sorunu olmadığını dile getiren Burhan Ünal’in eşi 17 Nisan sabah saat 9:00 sıralarından itibaren kayıp olduğunu ve hiç telefonunu kapatmadığını söyledi. Bu açıklamanın üzerinde Avukat Burhan Ünal’ın öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Ağır Ceza Avukatı Burhan Ünal - Kayıp- Müge Anlı
Ağır Ceza Avukatı Burhan Ünal – Kayıp- Müge Anlı

Avukat Burhan Ünal Öldürüldü Mü ? Burhan Ünal Nerede ?

Denizli’de Merkezefendi ilçesinde yaşayan Denizli Barosuna kayıtlı 52 yaşındaki Avukat Burhan Ünal, 17 Nisan’da çocuğunu okula bıraktıktan sonra saat 9:00 sularında ortadan kayboldu.

Denizli'de Kaybolan Ağır Ceza Avukatı Burhan Dünal - Denizli - Hülya Ünal - Müge Anlı
Denizli’de Kaybolan Ağır Ceza Avukatı Burhan Dünal – Denizli – Hülya Ünal – Müge Anlı

Endişeli eşi Hülya Ünal Müge Anlı’ın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşini arıyor. Kayıp Burhan Ünal’ın aracı ise 1 ay sonra Pamukkale Üniversitesi yolu üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Aracın örümcek ağları ile kaplandığı açıklanırken Avukat Burhan Ünal’ı Kayıp Büro ve Cinayet Büro ekipleri arıyor…

2017 Yılında Evi Kurşunlanmıştı

Burhan Ünal’ın eşi Hülya Ünal 2017 yılında evlerinin kurşunladındığını açıkladı.

Ağır Ceza Avukatı Burhan Ünal - Müge Anlı
Ağır Ceza Avukatı Burhan Ünal – Denizli

Karakola şikayette bulunduklarını fakat bir sonuç alamadıklarını söyleyen Hülya Bozkurt, ağır ceza avukatı olan eşinin kendisine bir düşmanı yada korktuğu birilerinin olmadığını söylediğini iletti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et