Atalay Filiz Kim? Lise Yıllığı ve Fotoğrafları !

Arkadaşları Atalay Filiz’in Katil Olacağını Tahmin Etmişler…

Galatasaray Lisesi Mezunu Atalay Filiz’in lise arkadaşları onun birilerini öldüreceğini o zamanlardan tahmin etmişler. Lise yıllarında televizyonda gösterilen “Kuzuların Sessizliği” filminin seri katili Hannibal Lecture ile fotoğraf çektiren Atalay’a arkadaşları Satan ve Satalay lakaplarını takmıştı. O yıllıkta yazanların bir kısmı ise şöyle;

“Herkesin kirli çamaşırları var, sen de bunları ortalığa saçmaktan sapıkça bir zevk alıyorsun. Bazı özelliklerin beni korkutsa da, güzel bir insansın. İleride de hayvanlıklarla beni dehşete düşürmeye devam edeceğinden şüphem yok.” (P.)

“Lan Atalay, yeter, atmayı kes şunları; adam öldüreceksin” dediğim hazırlık… Senden çok şey öğrendim. Mesela yabancı kızlara hayvan gibi bakabilirim.” (S.)

“Bisküvileri çiğneyip Reyhan’la saçımıza, yüzümüze tükürüyordun. O halden eser kalmadı ama yine de bir anormallik var; çözemedim.” (K.)

Seri Katil Atalay Filiz
Atalay Filiz

Atalay Filiz 3 Kişiyi Öldürdü! Atalay Filiz’in Cinayetleri

Atalay Filiz bundan 3 yıl önce Ankara’da çocukluk arkadaşı ve sevgilisi öldürüp kaçmıştı. Aradan geçen yıllar boyunca ise İstanbul Tuzla’da bir çay bahçesinde hem saklandı hem de çalıştı. Burada kendisi saf, zararsız ve masum biri gibi tanıtan Atalay Filiz, Gani Kayıkçı ve Eşi Fatma Kayıkçı’nın sempatisini kazandı. İsminin Furkan Altın olduğunu söyleyen ve 2 yıl 8 ay boyunca Tuzla’da ki çaybahçesinde çalıştı.

Atalay Filiz'in Kurbanları
Atalay Filiz’in Kurbanları

Evlerinin altında ki daireyi Atalay Filiz için tutan yardımsever çift elektirik ve su parasını ödüyor harçlığını da veriyorlardı. Fakat Fatma Kayıkçı’yı öldürerek olay yerinden kaçan Atalay Filiz şu anda tüm Türkiye’de aranıyor. Karekteristik özellikleri çıkartılan ve davranışları öngörülmeye çalışılan Filiz’in ailesi ve eski arkadaşlarını polis teker teker sorguluyor. Tuzla’da sahte isimle bir depo kiraladığını saptayan Polis, deponun içinde çok sayıda cd ve kitap buldu. İncelemeler hala sürüyor.

Galatasaray Lisesi Yıllığı - Atalay Filiz
Galatasaray Lisesi Yıllığı – Atalay Filiz

Eski Sevgilisi 5 Yıldır Kayıp !

Erasmus öğrencisi olarak yurtdışında eğitim gören aynı zamanda master sahibi bir biyolog olan Atalay Filiz’in Paris’te bir zamanlar beraber olduğu Olga Seregina isimli genç kadın 5 yıldır kayıp.  Facebook’ta bir grup kuran ve onu arıyan arkadaşları ise Atalay Filiz’den Süphelendiklerini ifade ediyorlar. Bu olayla beraber Polis ve MİT harekete geçti. Aynı zamanda Olga için İnterpol Polisi’de araştırmalarını sürdüyor. Uzmanların açıklamalarına göre hiç yakalanmayacağını düşünen bir seri katil olan Atalay Filiz’in yurt dışına kaçmaması için sınırlara ve havalimanlarına fotoğrafları dağıtıldı. Deniz Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı’da onu arıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et