Aslı Enver’in Sevgilisi Önder Öztarhan Kimdir? Kaç Yaşında? Mesleği Nedir?

Aslı Enver sevgilisi Önder Öztarhan’la Çeşme’de tatil yaparken objektiflere takılmışlardı. Aslı Enver ilişkisiyle ilgili sorulara ”İyi gidiyor, İyiyim, mutluyum. Çok teşekkür ederim” diyerek yanıt vermişti. Aslı Enver’in sevenleri merakla Önder Öztarhan’ı araştırmaya başladılar. Aslı Enver’in yeni sevgilisi Önder Öztarhan kimdir? kaç yaşında? mesleği nedir? Detaylar haberimizin devamında…

Önder Öztarhan Kimdir?

Ahmet Önder Öztarhan, 1972 yılında İstanbul doğmuştur. Önder Öztarhan, Nazlı Öztarhan ile evliydi.  Önder Öztarhan’ın 2 kızı vardır. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde, Üniversite eğitimini Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de tamamladı.

Kariyer hayatında Estee Lauder Group Şirketi ve Nike gibi global markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde iş hayatına atıldı. 1996’dan 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Vepa Sport Perakende Direktörü ve 2002 yılında Genel Müdürlük pozisyonlarını yürütmüştür.

Shiseido Group Şirketi ile Türkiye kozmetik pazarına ortak girişim platformunu oluşturdu. Birleşmiş Markalar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini aldı. Kadın Giyim, Aksesuar ve Ayakkabı Sektöründe dünya markalarının (BCBG ve LIU JO) Türkiye distribütörüdür. Kızlarının annesi Nazlı Keçili’den 2014 yılında boşanmıştır.

Cem Boyner’in Bilgün Sazak‘tan olan ikizlerinden Elif Boyner ile bir dönem aşk yaşamıştır.

Önder Öztarhan Kızları ile birlikte

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et