Asım Bayram’ın Cesedi Bulundu

82 yaşındaki Asım Bayram 22 Ocak’ta Antalya’da kaybolmuştu ve oğlu Mevlüt Bayram onu aramak için gelmişti. Bugün Asım Bayram’ın kaybolmasının 50. gününde ceset bulundu ve teşhis edildi.

Asım Bayram’ın Cesedi Teşhiş Edildi

Asım Bayram’ın cinayeti kan donduran cinstendi. Yaşlı adamı bedeni 8 parçaya bölünmüş halde bulundu. Asım Bayram’ın kaybolmasının 49. gününde bir vatandaşın Varsak Ormanı’nda yeni kazılmış bir alanı görmesi ve Müge Anlı’ya haber vermesinin üzerine olay yerinde inceleme başlatıldı.
Asım Bayram’ın kaybolmasının üzerinden 50 gün geçmişken, Asım Bayram’ın cesedi kızı tarafından teşhis edildi ve vahşice öldürülen kişinin Asım Bayram olduğu netlik kazandı. Asım Bayram’ın öldürülmesinin yanı sıra, vahşice öldürülmüş olması daha da büyük bir üzüntü yarattı.

8 Parçaya Bölünmüş Halde Bulundu

8 parçaya bölünmüş ve tanınmaz hale gelmiş olan cesedi teşhis etmekte bile zorlanan kızı sinir krizi geçirdi. GPRS üzerinden aracı takip edilen ve Asım Bayram’ın cesedinin bulunduğu bölgenin 300 metre yakınında saatlerce durduğu tespit edilen emlakçı Murat, bir numaralı katil zanlısı durumunda.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et