Asım Bayram Cinayeti Müge Anlı En Son Gelişmeler

Asım Bayram Cinayetinde Ferluga Karatuğ Paraları Aldı Mı ?

Asım Bayram’ın öldürülmesiyle ilgili olayların başlangıcından itibaren başrolde olan Murat Güneş, Medeni Öztaş, Mevlüt Sağlam ve Ferluga Karatuğ gözaltına alındı. Bu isimler haricinde 4 kişi daha gözaltına alındı.

Asım Bayram Cenazesi

Asım Bayram Cinayetinde Müge Anlı’da En Son Yaşananlar

Antalya’nın Kepez ilçesindeki ormanlık alanda, cesedi 8 parçaya bölünmüş halde toprağa gömülü olarak bulunan emlak zengini Asım Bayram’ın(82) cenazesini teslim alan oğlu Mevlüt Bayram, “Ölümüne çok üzüldük. Tek tesellimiz bir mezar taşının olacak olması” dedi. Olay Müge Anlı’nın programında günlerce konuşuldu.Asım Bayram’ın ortadan kaybolduğu günkü arabası da parçalanmış halde bulundu. Arabanın tamamen parçalandığı parçalarının satıldığı, şase numarasına kadar söküldüğü belirlendi.

Asım Bayram’ın Aracı

Ferluga Karatuğ Kayıp Para Çantasıyla İlgili Konuştu Mu ?

Gözaltına alınan Ferluga Karatuğ, kayıp para çantasıyla ilgili polisler tarafından sorgulanıyor. Müge Anlı, Asım Bayram cinayetiyle ile şu ifadeleri kullandı: “Bu cinayetin detayları bir dizide olsa senariste eleştiride bulunuruz, çok abartmışsınız diye…” Asım Bayram cinayeti hakkında toplam 9 kişi gözaltına alındı. Katil zanlıları Murat Güneş, Medeni Öztaş ve Mevlüt Sağlam’ın sorgusu sürüyor.

Asım Bayram’ın Katilleri

Aracı Hurdacıya Sattılar

Asım Bayram’ın 22 Ocak günü buluşmaya gittiği araç Akdeniz Sanayi Sitesi’nde parçalanmış halde bulundu. Asım Bayram’ın kaybolduğunda para dolu çantasının da bulunduğu aracı da polis ekipleri tarafından bulundu. Katil zanlıları aracın içinde bulunması gereken şase numarasını da sökmüşler; arabanın her yeri parçalanmış.Katil zanlıları, araba parçalama işi yapan kişiye arabayı verdikten sonra arabanın her parçası farklı kişilere satılmış. Arabanın parçalanmasını sağlayan kişi de gözaltında polis tarafından sorgulanıyor. Aracı parçalayan kişi, Murat Güneş tarafından kendisine bu aracın hacizli olduğunu ifade etti. Aracı satan kişinin de Murat Güneş olduğu ifade edildi.

Müge Anlı’da Ferluga Karatuğ İle ilgili Gelişmeler

Soruşturmanın detayları açısından Ferluga Karatuğ’un anlatacakları oldukça merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir izleyici, Ferluga Hanım’ın bir çantayı arkadaşına bıraktığı ifade edildi.

Ferluga Hanım; ilk ifadesinde polis ekiplerine “görmedim, duymadım, bilmiyorum” dediği belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et