Ares Adını Kullanan 18 Yaşında ki Sosyal Medya Fenomeni Şehmuz Özdemir Hayatını Kaybetti!

18 yaşında ki sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir, 14 yaşında ki H.E. adlı bir çocuğu taciz ettiği gerekçesiyle küçük kızın ağabeyi ve babası tarafından öldüresiye dövülmüştü. 4 Şubat günü gerçekleşen olay sonrası hastaneye kaldırılan ve “Ares” adı ile tanınan Şehmuz Özdemir’in 3 gün önce beyin ölümünün gerçekleştiği bugün ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

“Ares” Adını Kullanan 18 Yaşında ki Sosyal Medya Fenomeni “Şehmuz Özdemir”

Kendisiyle Reklam Anlaşması Yapmak İsteyen İki Kişi İle Buluştu!

Sosyal medyada “Ares” ismiyle bilinen Şehmuz Özdemir, Konyaaltı Sahili’ndeki kafede kendisiyle reklam anlaşması yapmak isteyen V.E. ve oğlu K.E. ile buluştu. Bir süre burada oturan üçlü, daha sonra otomobille ayrılarak, Kepez ilçesindeki ormanlık alana gitti. V.E., ormanlık alana geldiklerinde Şehmuz Özdemir’i, kızı H.E.’yi 2 yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu K.E. ile birlikte dövmeye başladı. Özdemir, aldığı darbeler sonucu bayılırken, V.E. ve K.E. ise olay yerinden kaçtı. Özdemir, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı.

V.E ve Oğlu K.E Gözaltına Alındı!

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, Şehmuz Özdemir’i darbettiği gerekçesiyle V.E. ve oğlu K.E.’yi gözaltına aldı. Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanan baba- oğul, ifadelerinde, H.E.’yi mesajla taciz ettiği gerekçesiyle Şehmuz Özdemir’i dövdüklerini, sosyal medya fenomeninin kızın uygunsuz fotoğraflarını elde edip, buluşmaya zorladığını ileri sürdü.

Sabaha Karşı Yaşamını Yitirdi!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 15 günlük tedavisi sonrası 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen Şehmuz Özdemir, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Yakınları, hastanedeki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere Şehmuz Özdemir’in cenazesini teslim alacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et