Araç Sigortası Fiyatlarında Büyük Artış!

Türkiye’de gün geçmeden her saat ürün yada hizmetlerin fiyatları artıyor. Bu fiyat artışında sigortacılık sektörü de etkilendi. Sigorta fiyatları artarken, insanlar en uygun fiyatı veren sigorta şirketlerini aramaya başladılar. Peki Araç sigorta fiyatları neden arttı? Araç sigortası fiyatlarında ki artış ne zaman son bulacak:? Detaylar haberimizde…

Araç Sigortası, Sigorta, Sigorta Fiyatları
Araç Sigortası, Sigorta, Sigorta Fiyatları

Araç Sigortası Fiyatlarındaki Artışın Sebebi Nedir?

Türkiye’ de ki ekonomik dalgalanmalar her alanı etkilediği gibi sigorta fiyatlarının da artışına sebep oldu. Son zamanlarda ikinci el araç piyasasındaki değer artışı araç parçalarına da yansıdı. Bu durum araç sigorta fiyatlarının artmasına yol açtı. Araç sahipleri fiyatlara isyan ederken acente yetkilileri de bu değişken fiyatlardan oldukça etkilenmiş durumda.

Trafik Sigortası Tavan Priminde Yüzde 20 Artış!

Sigorta fiyatlarının sabit kalması yönündeki tartışmalar hala devam ediyor. Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yapılan değişiklikle birlikte, zorunlu trafik sigortasında tavan prim 1 Şubat 2022’den itibaren yüzde 20 oranında artırıldı. Bununla birlikte yine aynı tarihte geçerli olmak üzere aylık tavan artışların yüzde 1,5 olarak uygulanacağı kararı verildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et