Annesinin Yanında Kızını Taciz Etti! Pendik’te Minibüste Taciz…

Minibüste Annesinin Yanında Taciz Etti!

İstanbul Pendik’te bir minibüste yaşanan olayda, tacizci önce bacaklarını ayırarak anneyi taciz etmeye çalıştı sonra dolmuştan inecekleri sırada kızının arkasına geçerek fiziksel tacizde bulundu. Çevrede ki vatandaşların müdahalesiyle kaçamadan yakalanan sapığın taciz anları minibüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Pendik Sapığı

İstanbul Pendik’te bir minibüste yaşanan olayda anne ve kızı dolmuşa bindi. Daha sonra tacizci adam yanlarına oturarak önce bacaklarını açarak anneyi taciz etti daha sonra anne ve kız dolmuştan inecekken kızın arkasına geçerek fiziksel tacizde bulundu. Durumu fark eden anne hemen tacizciyi yakalayarak ihbar etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanan sapık polis ekiplerine teslim edildi.

İfadesi Alınan Adam Serbest Bırakıldı

Pendik’te anne ve kızına taciz dehşetini yaşatan tacizci emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Öte yandan olay minibüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et