Annesinin Katili Kızı Münüre Tunçel Mi? Melihat Tunçel Cinayeti

Afyonkarahisar Evciler’de 10 Kasım 2020’de 62 yaşındaki 2 çocuk annesi Melihat Tunçel evinin bahçesinde boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. 62 Yaşındaki Melihat Tunçel’in kızı Münüre Tunçel ise olayın baş şüphelisi. İşte Melihat Tunçel cinayeti ile ilgili tüm detaylar…

Melihat Tunçel Cinayeti, Münüre Tunçel, Afyonkarahisar Evciler, Cinayet, Müge Anlı
Melihat Tunçel Cinayeti, Münüre Tunçel, Afyonkarahisar Evciler, Cinayet, Müge Anlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz gün evinin bahçesinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Melihat Tunçel’in iki çocuğu katıldı. 62 yaşındaki iki çocuk annesi Melihat Tunçel’in birlikte yaşadığı kızı Münüre Tunçel ise olay ile ilgili baş şüpheli hale geldi. Müge Anlı’da verdiği çelişkili ifadeler, sergilediği soğuk kanlı tavırlar, hiçbir şey görmediğini, duymadığını ve bilmediğini söylemesi şüpheleri iyice arttırdı.

Annesini Münüre Tunçel mi Öldürdü?

Melihat Tunçel cinayeti Müge Anlı’da araştırılmaya devam ediliyor. 62 yaşındaki kadının Afyonkarahisar Evciler’de öldürülmesinin ardından bir hafta geçti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan yaşlı kadının çocukları annelerinin katillerinin bulunmasını istemişlerdi. Fakat cinayet ile ilgili en çok dikkat çeken şüpheli ise kızı Münüre Tunçel. 40 yaşında olan Münüre Tunçel annesi ile birlikte Afyonkarahisar’da Evciler köyünde yaşıyordu.

Münüre Tunçel, Melihat Tunçel Cinayeti, Müge Anlı Melihat Tunçel Cinayeti, Afyonkarahisar Evciler
Münüre Tunçel, Melihat Tunçel Cinayeti, Müge Anlı Melihat Tunçel Cinayeti, Afyonkarahisar Evciler

Münüre Tunçel, Melihat Tunçel’in öldürüldüğü gün sabah kahvaltı hazırlamak için uyandığını söyledi. Münüre Tunçel, annesinin evde olmadığını ve yatağının birisi varmış gibi yastıkla doldurulmuş şekilde bulduğunu gördüğünü söyledi. Evden çıkan Münüre, bahçede annesini yüzüstü yatar halde boğazı kesilmiş halde bulduğunu anlattı. Fakat Melihat Tunçel’in evde giydiği pijamalarla bulunması, cinayet silahının evde kullanılan bir bıçak olması kızı ile ilgili şüpheleri arttırdı. Ayrıca Münüre Tunçel’in hiçbir şey duymamış olması şüpheleri kızının üzerine çekti. Kızı ise annesinin intihar ettiğini ve daha öncede intihar girişimlerinde bulunduğunu iddia etti.

Melihat Tunçel Cinayeti İle İlgili Bugün Yaşananlar

Münüre’nin Çelişkili İfadeleri

Melihat Tunçel cinayeti ile ilgili araştırma sürerken, Melihat Tunçel’in birlikte yaşadığı kızı Münüre Tunçel’in ise verdiği ifadeler şüpheli bulundu. Evinin bahçesinde ölü bulunan kadının evinde değerli eşyaları bulunduğu, evde bulunan bir bıçak ile öldürüldüğü ve daha sonra boğazına tampon yapıldığı da belirtildi. Aynı evde yaşayan kızının hiç bir şey duymaması ise büyük şüphe çekiyor.

Yayına bağlanan Melihat Tunçel’in gelini Funda Hanım

”Ben görümcemden şüpheleniyorum”

Funda Hanım kayınvalidesinin kızı Münüre’den korktuğunu bu beni bile döver dediğini bunu Perihan’dan duyduğunu bunun yeni bir duyum olduğunu dile getirdi. Münüre Hanım yengesinin kavgacı olduğunu cenazede bile başkalarına saldırdığını iddia etti. Funda Hanım cenazede etrafa kızdığını çünkü insanların nasıl ölmüş diye konuşmalar yapınca kızdığını açıkladı. Funda’nın kayınvalidesi ile Münüre’nin beraberken Münüre’nin kaş göz yaptığını onu hep kısıtladığını söyledi.

Uzmanların Münüre Hakkındaki Görüşleri

Avukat rahmi bey Melahat Tunçel’in kızı Münire Tunçel’e yönelik sizin anneniz ölmüş hiç tepki vermiyorsunuz izleyiciler göz yaşlarına boğulurken gayet sakin bir şekilde ben yapmadım diyerek savunma pozisyonuna geçiyorsunuz buna kimse inanmaz.Müge Anlı Rahmi Beyin sözlerine sonuna kadar katılıyorum.Gece yarısı saat 2.00 ‘de anneniz dışarı çıkıyor ipi buğazına geçirmeye çalışıyor siz çıkıp müdahale ediyorsunuz.Bu kadaın gece yarısı neden dışarı çıkıp ipi boğazına geçirmeye çalışıyor Gece yarısı bir tartışmanız mı oldu? Herşeye hayır diyorsunuz işte  ağabeyiniz niyazi bey de buna inanmaz.Şevki Bey gece yarısı böyle bir olay oluyor siz kapının açılmasını duymuyorsunuz bu imkansız Benim annem böyle bir şey yaparsa uyku daahi uyuyamam ancak siz o kadar rahat uyuyorsunuz ki kapının köy yerinde sessizlik içerisinde açılıp örtülmesini duymuyorsunuz.Bu nasıl bir iş beni inandıramazsınız.

Müge Anlı’nın Münüre’ye Soruları

Müge Anlı Münüre anneni sen mi öldürdün? hayır ben öldürmedim diyorsun.Şimdiye kadar bazı şeyleri gizliyorsun anlatmıyorsun.Düşmanı varmıydı yok evinize gelip giden varmıydı yok buna kimseyi inandıramazsın Müge Anlı sonunda isyan etti Münüre herşeye hayır diyorsun.Çok soğuk kanlı davranıyorsun ağabeyin Niyazi Bey’de annesinin katilini bulmak istiyor.Burada bize yardımcı olması gereken sensin dedikten sonra yarın görüşmek üzere diyerek programı sonlandırdı.

Melihat Tunçel Cinayeti, Münüre Tunçel

Melihat Tunçel Cinayetine Dair Detaylar…

10 Kasım’da evinin bahçesinde öldürülen 62 yaşındaki Melihat Tunçel’in cinayeti ile ilgili bazı detaylar Müge Anlı’da anlatıldı. Melihat Tunçel’in 3 bıçak darbesi ile boğazının kesildiği ve sonradan bezlerle tampon yapılmaya çalışıldığı aktarıldı.

Melihat Tunçel, Melihat Tuncel Cinayeti, Afyonkarahisar
Melihat Tunçel, Melihat Tuncel Cinayeti, Münüre Tunçel, Afyonkarahisar

Ayrıca Melihat Tunçel’in evinin bahçesinde 7-8 metre uzakta boğazının kesildiği daha sonra evin önüne sürüklendiği anlaşıldı. Cinayete kurban giden kadının evdeki bir bıçak ile öldürülmesi ve evin sürgülü kapısının nasıl açıldığının bilinmemesi ise kızına dair şüpheleri pekiştirdi. Münüre Tunçel programda hiçbir şey duymadığını ve görmediğini söylerken, evin 6-7 metre uzağında gerçekleşen olayı nasıl duymadığı ise büyük soru işareti olarak kaldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et