Anneler Günü İndirimleri ve Fırsatları! Annelere Özel Hediyeler

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası pazar günü “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır. 2021 yılında Anneler Günü 9 Mayıs tarihine denk gelmektedir. Bizde çocuklar olarak annemize küçük ya da büyük bir hediye almak istemekteyiz. Bizde hem sizi hem de anneleri düşünerek Anneler Günü indirimlerini, fırsatlarını ve kampanyalarını derledik. Annenize kuşkusuz özel bir hediye almak istiyorsunuz ve anneniz size “Buna kaç para verdin” diyecektir. O yüzden hediyelerin uygun fiyatlısını ve kalitelisini seçtik. Akıllı saatler, Ayakkabılar, Porselen Takımları, Kadın Bakım Ürünleri ve Akıllı Süpürgeler hediyenizi almadan önce mutlaka sonuna kadar okuyunuz.

Anneler Günü İndirimleri ve Fırsatları
Akıllı saatler, Ayakkabılar, Porselen Takımları, Kadın Bakım Ürünleri ve Akıllı Süpürgeler

Anneler Gününe Özel İndirimler ve Fırsatların Olduğu Özel Hediyeler

2021 yılında Anneler gününe sadece 1 hafta kaldı. Bu yıl 9 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü için Trendyol, n11, Hepsiburada.com, ciceksepeti.com gibi birçok büyük online alışveriş siteleri neredeyse kampanyalar düzenlemeye başlamışlardır. Fakat bu kampanyalarda indirim oranları yüzde 4 ile yüzde 90 arasında değişiyor bizde en yüksek indirimlere sahip en özel hediyeleri araştırarak sizlere sunuyoruz.

1-) Akıllı Saatler

Annelerimiz artık sportif, yürüş yapan ve sıklıkla yediklerine içtiklerine yaktıkları kalorilere dikkat eden kadınlar bu yüzden Annenize Akıllı bir saat alarak onlara özel bir hediye verebilirsiniz. Akıllı saat kategorisinde en çok satan ve uygun fiyatlı olanı ise araştırmalarımıza göre Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik. Trendyol.com adlı alışveriş sitesinde yer alan ürün hakkında 16.417 değerlendirme alan akıllı saat 5 yıldıza sahip. Eğer Annenize akıllı saat almak istiyorsanız. Yazının en altında linkleri sizlerle paylaşıyoruz.

Anneler Günü İndirimleri Fırsatları. Akıllı Saatler
Anneler Günü İndirimleri Fırsatları. Akıllı Saatler

2-) Ayakkabılar

Annelerimiz bizi karnında taşıdı, onları ise ayakları dizleri ve bacakları taşıdı. Bu süreçlerde yıpranan annelerimizin çoğu yaşları ilerleyince ayak, diz ve bacaklarının ağrımasından şikayetçi olmaktadırlar. Annelerimiz konforlu, şık ve kaliteli ayakkabıları kullanmayı hak etmektedirler. Ayakkabılar için yaptığımız araştırmada Skechers adlı firmanın annelere özel yüzde 25 indirim fırsatı sunduğunu keşfettik. Skechers ayakkabılar yumuşak tabanlı, esnek ve dayanıklı olmaları ile bilinmektedirler.

Anneler Günü İndirimleri ve Fırsatları. Ayakkabılar
Anneler Günü İndirimleri ve Fırsatları. Ayakkabılar

3- Porselen Takımları

Anneniz sabah kahvaltısında, akşam Türk kahvesini içerken güzel bir porselen takımı kullanmak isteyebilir. Onun göz zevkine hitap edecek, sizle veya arkadaşları ile vakit geçirirken kullanacağı hoş porselen takımlarında bazı indirimleri keşfettik. Kahvaltılıklar, fincanlar, yemek takımlarının yer aldığı birçok porselen ürününden birini seçebilirsiniz. Karaca Home, porselen takımlarında neredeyse yüzde 300’e varan indirimler sunmaktadır. Diğer ürünlerde olduğu gibi bu indirimlerin linklerini yazının altında bulabilirsiniz.

Anneler Günü İndirimleri, Fırsatları ve Özel Hediyeler, Porselen Takımları
Anneler Günü İndirimleri, Fırsatları ve Özel Hediyeler, Porselen Takımları

4-) Kadın Bakım Ürünleri

Kadın bakım ürünlerinde Gratis, Watsons, Yves Rocher gibi kozmetik mağazalarda Anneler Günü nedeniyle indirimler sunmaya başladılar. İncelememizde hem istediğiniz ürünleri rahatça bulabileceğiniz hemde kullanışlı site yapısıyla Watsons ön plana çıktı. Anneler Günü için kadın bakım ürünleri paketlerinin olduğu ve indirim oranlarını seçerek inceleme yapabileceğiniz sitede, kolayca kendi paketinizi oluşturabilirsiniz.

Anneler Günü İndirimleri ve Fırsatları. Kadın Bakım Ürünleri
Anneler Günü İndirimleri ve Fırsatları. Kadın Bakım Ürünleri

5- Akıllı Süpürge

Fiyat olarak pahalı fakat annenizi büyük ölçüde rahat ettirecek bir teknoloji ürünü Akıllı Süpürgeler şu anda yüzde 50 indirimle satışa sunulmuş durumda. 2000 TL-4000 TL arasında satın alınabilecek akıllı süpürgelerden almak büyük bir fırsat olabilir. Akıllı süpürgeler, annenizin telefonu ile kullanabileceği, evin haritasını çıkarıp, süpürme ve silme işlemlerini yapabiliyor. Bu ürün şarjı bittiğinde kendini şarj ederek tekrardan temizliğe başlayan oldukça sessiz olarak biliniyor. Trendyol ve hepsi burada adlı sitelerden bu ürünlere ulaşabilirsiniz.

Anneler Günü İndirimleri, Akıllı Süpürgeler
Anneler Günü İndirimleri, Akıllı Süpürgeler

Ürünlere Ulaşabileceğiniz Linkler ve İndirimleri Görebileceğiniz Linkler

Akıllı Saatler: https://www.trendyol.com/teknoloji-urunleri-x-c1189

Ayakkabılar: https://www.skechers.com.tr/ozel-gunler-anneler-gunu-c-9001

Porselen Takımları: https://www.krc.com.tr/tr/karaca-anneler-gunu-en-yeniler

Kadın Bakım Ürünleri: https://www.watsons.com.tr/c/anneler-gunu-indirimi-3154

Akıllı Süpürgeler: Hepsiburada, Trendyol

Yukarıda bahsettiğimiz ürünlerde kısıtlı süre ve stok olduğundan haberdar etmek isteriz. Yani acele etmeniz gerekebilir. Bu firmalarla hiçbir bağlantımız yoktur ve sadece internet üzerinden yaptığımız uzun süren araştırmalarla 2 Mayıs 2021 tarihinde hazırlanmıştır.

Son olarak bunları alamasanız da bir gül bir papatya bile annenizi mutlu etmeye yetecektir. Onu arayıp sevdiğinizi söylemeniz onları belkide en mutlu edecek şeydir. Newstr.net olarak Tüm “Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun” diyoruz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et