Anne Figen Karadağ ve Oğul Mert Karadağ Cinayetinde Yeni Gelişmeler!

Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ 10 Temmuz’da ortadan kaybolmuşlardı. İstanbul’da yaşayan anne ve oğlun memleketleri Kars’a yerleşmeyi planladığı öğrenilmişti. Daha sonra 45 yaşında ki 2 çocuk annesi kadın ve oğlu ev satın almak için konuştukları Mesut isimli kişi tarafından 85 bin lira için öldürerek su kuyusuna atıldıkları ortaya çıktı.

Anne Figen Karadağ ve Oğul Mert Karadağ

Figen Karadağ Kars’ta bir inşaat firmasında çalışan işçilere yemek yaparak geçimi sağlıyordu. Oğlu ile beraber yaşayacağı bir ev almak isteyen 45 yaşında ki iki çocuk annesi kadın iş yerinde tanıştığı kendisinden yaşça küçük olan Mesut isimli bir kişi bir ev bulduğunu 140 bin TL olduğunu ama acil satıldığı için 100 bin TL verebileceğini söyleyerek Figen Karadağ’ın bankasında bulunan 82 bin TL’lik parasını almasını söyledi. Hala İstanbul’da olan kızı Şeyda’yla da irtibatını kesmeyen ve bu durumlardan onu da bilgilendiren Figen Karadağ ile kızı, en son 9 Temmuz’da görüntülü konuşarak ev bulduğunu ve Mesut’un yardımcı olduğunu söyledi. Şeyda isimli kızı 17 Temmuz’da Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak annesinin ve kardeşinin hayatından endişe ettiğini söyledi. Annesinin bahsettiği Mesut isimli kişiden şüphe duyduğunu, 140 Bin TL’lik evi 100 Bin TL’ye kimsenin veremeyeceğini söyledi.

85 Bin Lira İçin Öldürüldüler!

Cuma günü yayında kayboldukları duyurulan anne oğul için Kars Emniyeti hemen harekete geçerek kapsamlı bir soruşturma başlattı. Polis, anne ve oğlun yaşadığı evde 4,5 saat süren inceleme çalışması yürüttü. Bu çalışma sonucunda çöp kovasında kanlı mendiller ve tavanda bir kurşun deliği olduğu fark etti. Bunun üzerine ev için görüştüğü son kişi olan ve tek şüpheli görünen Mesut isimli kişiyi gözaltına aldı. 2 saat süren soruşturma sonucunda anne ve oğlu paralarını almak için tüfekle öldürdüğünü cesetleri ise evindeki kuyuya attığını itiraf etti.

Müge Anlı’ya Figen Karadağ’ın Ağabeyi Katıldı!

29 yaşında ki Mesut isimli kişi tarafından öldürülen Figen Karadağ’ın ağabeyi, Müge Anlı’ya katıldı. Yaşadığı acı yüzünden zor konuşan ağabey, cinayetin nasıl işlendiğini anlattı. Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’ın öldürülmesinden sonra ağabeyin Mesut isimli kişi ile iletişime geçmeye çalıştığı ve iletişime geçemediği ortaya çıktı. Kars’ın dışında bir yere giderken öldürüldüklerini düşündüğünü söyleyen ağabey, kuyuya atılmadan önce öldürüldüklerini ve kuyuya öyle atılmış olabileceklerini söyledi.

Soruşturma Gizlilikle Yürütülüyor…

Müge Anlı, anne ve oğul cinayetinde soruşturmanın Kars’ta gizlilikle yürütüldüğünü ve arkasında çete olabileceğini düşündüğünü söyledi. Bugün bir açıklama beklediklerini söyleyen Müge Anlı üzüntüsünü dile getirerek, yayına katılan ağabey’e yeğeniniz adına da çok üzüldüm diyerek ona destek olunmasını istedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et