Anna Sorokin’in Hayatı Netflix’te Yayınlandı! İnventing Anna!

Rus bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve Anna Delvey ismi ile onlarca kişiyi dolandıran Anna Sorokin’in hayatı Netflix’te dizi olarak yayınlandı. İnventing Anna adlı dizi Anna Sorokin’in nasıl onlarca insanı dolandırdığını ve hayatını anlatıyor.

Anna Delvey, Anna Sorokin, Hayatı, Kimdir, Hayatı ve Biyografisi, İnventing Anna
Anna Delvey, Anna Sorokin, Hayatı, Kimdir, Hayatı ve Biyografisi, İnventing Anna

İşte Anna Delvey ismi ile kendini zengin bir Alman varis olarak tanıtan Anna Sorokin… Onlarca insanı dolandırmış ve yıllarca New York sosyetesinin içinde yer almıştır. Henüz 26 yaşında iken tüm bunları gerçekleştirmiştir. Daha sonra Anna Sorokin’in hayatı ve doladırıcılık macerası Netflix’in ilgisini çekmiştir. 2020 yılında Netflix hayat hikayesi için Anna Sorokin’le anlaşmıştır. En sonunda 2022’de Anna Sorokin’in hayatını anlatan İnventing Anna isimli dizi izleyiciye sunulmuştur. Peki kim bu Anna Delvey yada Anna Sorokin? detaylar haberimizde…

Anna Sorokin Kimdir? Kaç Yaşında? Nasıl Dolandırdı? Netflix’e İlham Veren Dolandırıcı…

Anna Sorakin Almanyan’da 23 Ocak 1991’de orta halli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Şu anda 31 yaşındadır. Babası kamyon şoförü olan Anna Sorokin’in annesi ise çalışmıyordu. Anna Sorokin’in hayatı ise 2012 yılında değişmeye başladı. Anna Sorokin New York’a gelerek bir moda dergisinde staj yapmaya başladı. Bu sırada bir sanat vakfı kurmak istediğini söylemiştir. Sonrasında Anna Sorokin zengin insanlarla tanışarak kendisini Anna Delvey olarak tanıtmıştır.

Anna Delvey, Anna Sorokin, Hayatı, Kimdir, Hayatı ve Biyografisi, İnventing Anna
Anna Delvey, Anna Sorokin, Hayatı, Kimdir, Hayatı ve Biyografisi, İnventing Anna

Kendini Zengin Bir Mirasçı Olarak Tanıttı!

Almaya’da yaşayan orta halli bir ailenin kızı olan ve Anna Delvey olarak tanıtan Rus asıllı Anna Sorokin, New York’ta kendini zengin bir Alman mirasçı olarak tanıtarak hiç parası olmadığı halde arkadaşlarını, bankaları, otelleri hatta jet şirketlerini bile dolandıran bir dolandırıcıdır. Dünya basınında ise “sosyete avcısı” olarak anılmaktadır. İnsanları 275 bin dolar dolandırdığı söylenen ve sahte çeklerle 4 yıl boyunca New York sosyetesinde lüks bir hayat süren Anna Delvey yani Anna Sorokin Netflix adlı ünlü platformun ilgisini çekmiştir. Ek olarak Avukatları aracılığı ile hikayesini Netflix’e satmayı da başarmıştır.

Anna Sorokin Kimdir, İnventing Anna,Netflix, Anna Sorokin Kimdir, Kaç Yaşında, Hayatı ve Biyografisi
Anna Sorokin Kimdir, İnventing Anna,Netflix, Anna Sorokin Kimdir, Kaç Yaşında, Hayatı ve Biyografisi

Kötü Şöhreti Hızla Yayıldı!

2013 yılında insanlara, otellere ve bankalara sahte çekler ve yurt dışında sahte geyrimenkuller göstererek kredi çekti. 22 milyon dolar kredi çekmeye çalışan Anna Sorokin 100 bin dolar almayı başardı. Daha sonra Manhathan sosyetesinde kötü şöhreti yayılan 28 yaşında ki genç kadın bankalara kredisini de ödeyemeyince köşeye sıkıştı.

Arkadaşları İhbar Etti!

Arkadaşlarının ihbarı ve ödeyemediği faturalar başına bela olunca yakalandı. İlk olarak 9 Mayıs 2019’da mahkemeye çıkan genç kadın, Anna Delvey ismini kullanarak dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle yargılanıyor. Anna Sorokin’in en az 4 yıl hapis yatacağı söylenirken, ünlü dizi film yapımcısı ve dağıtımcısı Netflix’in ise dikkatini çekmeyi başardı. Anna Sorokin Avukatları aracılığıyla Netflix’le anlaştı. En sonunda 2022’de Anna Sorokin’in hayatını anlatan İnventing Anna isimli dizi izleyiciye sunulmuştur. Ayrıca Anna Sorokin’in duruşmalarda giydiği pahalı kıyafetlerde oldukça çok konuşulan bir başka konu olmuştur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et