Anna Sorokin Kimdir? Netflix’e Nasıl İlham Verdi?

Anna Sorokin Kimdir? İnsanları Nasıl Dolandırdı? Anne Sorokin’in Hayatı Netflix’e Nasıl İlham Verdi?

Almaya’da yaşayan orta halli bir ailenin kızı olan ve Anna Delvey olarak tanıtan Rus asıllı Anna Sorokin, New York’ta kendini zengin bir Alman mirasçı olarak tanıtarak hiç parası olmadığı halde arkadaşlarını, bankaları, otelleri hatta jet şirketlerini bile dolandıran bir dolandırıcıdır. Dünya basınında ise “sosyete avcısı” olarak anılmaktadır.

Anna Sorokin Kimdir ? Anna Sorokin’in Hayatı

İnsanları 275 bin dolar dolandırdığı söylenen ve sahte çeklerle 4 yıl boyunca New York sosyetesinde lüks bir hayat süren Anna Delvey yani Anna Sorokin Netflix adlı ünlü platformun ilgisini çekmiştir. Avukatları aracılığı ile hikayesini Netflix’e satmayı da başarmıştır.

Anna Sorokin - Anna Delvey
Anna Sorokin – Anna Delvey Kimdir ?

Anna Delvey Kimliği İle İnsanları Dolandıran Anna Sorokin’in Hayatı…

Anna Sorakin Almanyan’da 23 Ocak 1991’de orta halli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü olan Anna Sorokin’in annesi ise çalışmıyordu. Anna Sorokin’in hayatı ise 2012 yılında değişmeye başladı. Anna Sorokin New York’a gelerek bir moda dergisinde staj yapmaya başladı. Bu sırada bir sanat vakfı kurmak istediğini söyleyen Anna Sorokin zengin insanlarla tanışarak kendisini Anna Delvey olarak tanıttı.

Anna Delvey - Anna Sorokin - New York - Anna Sorokin Kimdir - Dolandırıcılık - Netflix
Anna Delvey – Anna Sorokin – New York – Anna Sorokin Kimdir – Dolandırıcılık – Netflix

2013 yılında insanlara, otellere ve bankalara sahte çekler ve yurt dışında sahte geyrimenküller gösterek kredi çekti. 22 milyon dolar kredi çekmeye çalışan Anna Sorokin 100 bin dolar almayı başardı. Manhathan sosyetesinde kötü şöhreti yayılan 28 yaşında ki genç kadın bankalara kredisini de ödeyemeyince köşeye sıkıştı.

Anna Sorokin
Anna Sorokin

Arkadaşlarının ihbarı ve ödeyemediği faturalar başına bela olunca yakalandı 9 Mayıs 2019’da mahkemeye çıkan genç kadın, Anna Delvey ismini kullanarak dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle yargılanıyor. Anna Sorokin’in en az 4 yıl hapis yatacağı söylenirken, ünlü dizi film yapımcısı ve dağıtımcısı Netflix’in ise dikkatini çekmeyi başardı. Anna Sorokin Avukatları aracılığıyla Netflix’le anlaştı. Yakında Netflix’in konu ile ilgili bir dizisinin çıkacağı konuşuluyor. Ayrıca Anna Sorokin’in duruşmalarda giydiği pahalı kıyafetlerde oldukça çok konuşulan bir başka konu…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et