Ankara’da Korkunç Cinayet! Çocuklarının Gözü Önünde 15 Yıllık Eşini Katletti

Ankara’da 15 yıllık eşini çocuklarının gözü önünde katletti

Ankara’da Zeynelabidin Korkmaz adlı zanlı, 15 yıllık resmi nikahlı eşi Reyhan Korkmaz’ı 4 çocuğunun önünde katletti.

Başkent Ankara’da Zeynelabidin Korkmaz adlı zanlı, 6 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi nedeniyle tartıştığı resmi nikahlı eşi Reyhan Korkmaz’ı biri boynundan 4 bıçak darbesiyle 4 çocuğunun yanında öldürdü.

Sabah’ın haberine göre Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda, Zeynelabidin Korkmaz(40) ile Reyhan Korkmaz (34) arasında tartışma çıktı. Evden gelen sesler nedeniyle çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Reyhan Korkmaz’ı bıçaklanmış halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Zeynelabidin Korkmaz, 6 yıl önce dini nikahla ikinci evliliğini yapması üzerine resmi nikahlı eşi Reyhan Korkmaz ile aralarında geçimsizlik başladı. Korkmaz’ın dini nikahlı eşi nedeniyle sürekli tartışma yaşayan Reyhan Korkmaz, eşinin kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle 6 ay önce aldığı uzaklaştırma kararırı dilekçe vererek iptal ettirdi. Akşam saatlerinde Zeynelabidin Korkmaz ile Reyhan Korkmaz arasından kocasının sevgilisi nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Zeynelabidin Korkmaz, 15 yıllık eşi Reyhan Korkmaz’ı evdeki çocuklarının yanında biri boynundan 4 bıçak darbesiyle yaralayarak öldürdü.

HAKKINDA OLUMSUZ KONUŞTUĞU İÇİN ÖLDÜR

Reyhan Korkmaz’ı bıçakladıktan sonra kaçan Zeynelabidin Korkmaz, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Korkmaz emniyette verdiği ifadesinde, eşini öldürdüğünü itiraf ederek, Reyhan Korkmaz’ın daha önce kendisini tehdit etmesi nedeniyle şikayet ettiğini, aile içinde hakkında olumsuz konuştuğu için öldürdüğünü söyledi. Korkmaz, tutuklama talebi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, 15, 13, 10 ve 6 yaşındaki 4 çocuk ise yurda yerleştirildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et