Ankara’da Aracınızı Yıkamak İçin Benzinlikler…

Ankara’da Aracınızı Kendinizin Yıkayabileceğiniz Kendin Yıka Otomatları Olan Benzinlikler

Araçlarımıza özen göstermek ve temiz kullanmak istiyoruz. Fakat ne yaparsanız yapın kirleniyor, toz oluyor veya yaprak parçaları ufak tefek taşlar aracın içinden eksik olmuyor. Birde üzerine 25 ile 200 lira arasında değişen araç yıkama ücretleri olunca aracınızı kendinizin temizlemesi çok daha ekonomik ve akıllıca oluyor. Detaylı araç temizliği yaptığını iddia eden yerlerde bile aracınıza binerken elinize çamur bulaşabiliyor hemde bu temizlik tarzı hiç  insanın içine sinmiyor. Ama şöyle bir şey var ki çıktığı ilk günden beri büyük rağbet görüyor ve kullanılıyor. 1 tl su 1 tl köpük olayı tabi bu fiyatlar artık kalmadı ama kendin yıka otomatları en fazla 2 lira’ya kullanılabiliyor. Şimdi aracınızı yıkayabileceğiniz yerleri sıralayacağız. Ankara kendi yıka benzinlikleri ve yerleri…

Ankara’da aracınızı kendiniz yıkayabileceğimiz ve süpürebileceğiniz yerler…

İlk sırada Dikmen caddesinde polis evinin aşağısında yer Opet benzinlik var fakat suda köpükte 2 lira ama size yakınsa tercih edebilirsiniz. (24 SAAT AÇIK VE KULLANILABİLİR) Yine Dikmen Caddesinin sonuna doğru bir Opet var orada da aracınızı yıkabilirsiniz.

İkincisi Anteras alışveriş merkezinin yanında bulunan BP Benzin istasyonu köpük 1 su 2 tl ye aracınızı yıkayabiliyorsunuz. Ayrıca Eskişehir yolundan Konya istikametine Konya yolundan döndükten sonra Aytemiz Petrolde de kendi aracınızı yıkayabileceğiniz yerler var.

Üçüncüsü Eskişehir yolunda Ümitköy’de MESA Alışveriş merkezinin karşısında Mobil Benzinlik yalnız biraz kıl adamlar var kafalarına göre makineleri açıp kapatıyorlar. Ayrıca süpürge yok sadece su ve köpük…

Dördüncü Yerimiz Konya Yolu üzerinde Kadoil güya çizmeyen otomatik sistemleri var fakat hiç denemedim. 

Beşinci yer İlk başta bahsettiğimiz Opet’in altında Shell benzinlik var. Otomatik yıkama sistemiz orada da mevcut. 

Altıncı Yer Esenboğa havalananına giderken Pursaklar da Opet Var su ve köpük bir lira! Başka yerlerde var fakat önermiyorum. Buralarda rahat rahat yıkayabilirsiniz. 

Yok ben yıkamayım iyi bir yer var mı aracınızı yıkatabileceğiniz diye sorarsanız kimse sizden daha iyi temizlemez fakat Cevizlidere’de Yeni İYİ Parti Çankaya’başkanlığının orada oto kuaförleri var bir sürü sistemleri buharlı yıkama ve kurutma sistemleri bile mevcut orayı öneririm. İyi Sürüşler diliyorum. Siz de bildiğiniz yerleri yazabilir ve yardımcı olabilirsiniz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et