Ankara’da 18 Sağlık Çalışanında Koronavirüs Tespit Edildi!

Ankara Tabip Odası, teyit edilen verilere göre Ankara’da 18 sağlık çalışanı koronavirüs vakasına rastlandığını bildirdi. Açıklamada, “Salgınla mücadelede başarı veya başarısızlığın ilk Ankara’da pcr testleri pozitif 17 ve bir de hızlı testi pozitif olmak üzere toplam 18, covid-19 tanısı alan sağlık emekçisi var” ifadelerine yer verildi.

son dakika
son dakika

18 vakanın sadece teyit edilebilenler olduğuna dikkat çekilen açıklamada, “Bunlar teyit edebildiklerimizdir. Duyumlarımız ise bu rakamın çok daha üzerindedir.Sağlık Bakanlığı’nı şeffaf olmaya, doğru bilgiyi toplumun tüm kesimleri ve sağlık çalışanlarıyla paylaşmaya davet ediyoruz. Sağlık çalışanları doğru bilgi sahibi olduğu kadar kendi sağlıklarını ve toplum sağlığını koruyabilirler. Pandemi ile mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının düzenli olarak testlerinin yapılması ve koruyucu ekipmanlarının eksiksiz sağlanması talebimizi tekrarlıyoruz” denildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et