Ankara Polatlı’da Okulun Hizmetlisi Kız Kardeşleri Depoya Götürüp İstismar Etti! Sperm Kalıntıları Olmasına Rağmen Serbest Bırakıldı!

Korkunç Olay Ankara Polatlı’da Yaşandı! Kız Kardeşleri Okulun Deposuna Götürüp İstismar Etti! Sperm Kalıntıları Olmasına Rağmen Serbest Bırakıldı!

Ankara Polatlı’da Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda korkunç bir olay yaşandı. E..Y isimli okulun hizmetlisi iki kız kardeşi çikolata verip kandırdıktan sonra okulun deposuna götürüp kıyafetlerini çıkardı ve istismar etti.

Çocuk İstismarı, Ankara Polatlı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Taciz, İstismar
Çocuk İstismarı, Ankara Polatlı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Taciz, İstismar

İstismar edilen çocukların haberi sosyal medyada yayılırken, 7 yaşındaki D.N.U. ile 11 yaşındaki Y.U.’nu çocukların üzerinde sperm olduğu iddia edildi. Anne Özlem U. şikayetçi olarak şunları söyledi.“Kızlarımın anlatmasıyla 1 hafta önce suç duyurusunda bulunduk. Bu kişi 1 sene önce bu okula yetiştirme yurdundan buraya atanmış, kızlarımın üstünde şahısa ait sperm örnekleri var, şuanda adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.”

O Sapık Serbest Bırakıldı

Okulda çocukları istismar eden E.Y isimli zanlı çocukların üzerinde sperm kalıntıları olmasına rağmen serbest bırakıldı. Anne yaptığı açıklamada “Adli Kontrol Şartı” ile zanlının serbest bırakıldığı duyurdu. O tacizcinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açığa alındı duyurulsa da hala sokaklarda gezmeye devam ediyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et