Ankara Çankaya’da Korkunç Cinayet!

Ankara’da “Şeytan” Cinayeti!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Dikmen caddesinin yakınında ki Ece Sokak bu sabah korkunç bir cinayete sahne oldu. Berkay Kesen isimli şahıs yanında taşıdığı silahla arkadaşı olduğu iddia edilen Berk Bilge Aslan’ı öldürdü. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Berkay K. “onu şeytana benzettim” dedi.

Dikmen Cinayet
Ankara, Dikmen Cinayet, Berkay Kesen, Berk Bilge Aslan

Ankara’da bu sabah saat 09:30 sıralarında Dikmen’de korkunç bir cinayet meydana geldi. Berk Bilge Aslan isimli genci başından vurarak öldüren Berkay K. isimli şahıs daha sonra Dikmen Caddesinde bulunan bir benzin istasyonuna gelerek havaya ateş açtı. İhbarı alan polis ekipleri şüpheli şahsı kıskıvrak yakalarken, Berkay K.’nın ifadesi şaşırttı. Berkay K. Berke Bilge Aslan’ın şeytana benzettiği için öldürdüğünü söyledi.

Berkay Kesen “Onu Şeytana Benzettim”

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı “Kendimde değildim. Arkadaşımla alkol almıştık. Onu şeytana benzettim ve bana silah çektiğini gördüm. Bu yüzden onu öldürdüm” dedi. Berke Bilge Aslan, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et