Ankara Adliyesi ve Cer Modern’in Yanı Başında Köpek Katliamları!

Ankara’da Cer Modern olarak bilinen kültür sanat merkezinin arka tarafından bulunan ve Ankara adliyesinin yanı başında yer alan avukatların kullandığı otoparkta her gün vahşice bir köpek öldürülüyor. Köpekler bir gün veya bir kaç gün arayla parçalanmış olarak bulunuyor.

Ankara Adliyesi ve Cer Modern’in Yanı Başında Köpek Katliamları!

Ankara Adliyesinin yanı başında bulunan avukatların araçlarını park ettiği alanda yaşayan köpekler her gün vahşice katlediliyor. Parçalanmış halde bulunan köpeklere ne olduğu bilinmezken, köpeklerin köpek dövüşlerinde kullanılan köpeklere kurban edildiği yada insanlar tarafından öldürülmüş oldukları düşünülüyor. Ankara Barosu Hayvan Hakları Kurulu Başkanı Avukat Fadime Eymir, bu bölgede bulunan 30-40 köpeğin bakımını üstlenirken, gördükleri karşısında şok olduğunu ifade ederek avukatların kullandığı ve sokak canlılarına ev sahipliği yapan bu otoparkın tenha ve ıssız bir bölge olarak bırakıldığını ve alanda neler yaşandığının meçhul olduğunu belirtti.

Ankara'da Köpek Katliamları, Ankara Adliyesi, Cer Modern
Ankara’da Köpek Katliamları, Ankara Adliyesi, Cer Modern

Daha Öncede Dişi Köpekler Ortadan Kayboluyordu!

Daha öncede aynı yerden dişi köpeklerin ortadan kaybolduğunu söyleyen Avukat Fadime Eymir, Emniyete ve Orman Bakanlığına şikayette bulunduklarını fakat neredeyse her gün alanda parçalanmış şekilde bir köpek bulduklarını söyledi. Ayrıca Eymir, Ankara Adliyesinin ve Cer Modern’in arasında kalan bu alanda hiç kimsenin can güvenliği yok diyede ekledi.

Bölgeye Güvenlik Kameraları Yerleştirilmeli!

Bölgeye güvenlik kameraları yerleştirilmesi gerektiğini söyleyen hayvan severler bu olay karşısında ayağa kalktı. Her gün katledilen köpeklerin dövüş köpeklerine yem edildiği yada birileri tarafından öldürüldükleri düşünülürken, olayların kim yada kimler tarafından gerçekleştirildiği bilinmiyor.

Ankara Adliyesinin ve Cer Modern’in Yanı Başında Köpek Katliamı!

Bu vahşi suçu işleyenler ise henüz yakalanmış değil. Üstelik yaşanan olaylar Ankara Adliyesinin ve Ankara’da kültür sanat merkezi olarak ün salmış Cer Modern’in yanı başında yaşanıyor.

Hayvan Severler İsyan Etti!

Ankara Adliyesinin ve Cer Modern’in Yanı Başında Köpek Katliamı!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et