Altın 13 Nisan’da Rekor Kırdı! Gram Ve çeyrek Altın fiyatları

Altın fiyatları rekor kırdı! 13 Nisan çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları 13 Nisan Pazartesi yani haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilip araştırılanlar arasında ise “Bugün gram altın ne kadar?” ve “Bugün çeyrek altın ne kadar?” sorularının cevabı yer alıyor. Hemen belirtelim ki gram altın fiyatları bir ara 369 liraya ulaşarak rekor kırdı. İşte, 13 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yani 13 Nisan Pazartesi bugün gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ve piyasa gündemini yakından takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? Merak edenler için güncel altın fiyatlarını haberimizde derledik. İşte, 13 Nisan gram altın ve çeyrek altın alım satım fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI REKOR KIRDI!

Genel olarak geçtiğimiz hafa değer kazanan ve haftayı yukarı yönlü seyirle tamamlayan altının gram fiyatı yeni haftaya rekor kırarak başladı. Geçen haftanın son işlem gününü 363 lira seviyesinden kapatan gram altın fiyatları yeni haftada 369 lira seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Ardından gerileyen altının gram fiyatı serbest piyasada saat 11.00 itibariyle 368 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları öğle saatleri itibariyle güncellendiği için bir önceki işlem gününün rakamsal değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor. Anadolu Ajansı’nın geçtiği son verilere göre çeyrek altın alış fiyatı 585 TL, satış fiyatı ise 595 TL olarak belirlendi. Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın da gram altına bağlı olarak artış yaşayan ürünlerden olmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et