Almanya’da Korkunç Çocuk Kaçırma Olayı!

Almanya’nın başkenti Berlin’de korkunç bir çocuk kaçırma olayı yaşandı. Yaşanan bu olay tüyleri diken diken ederken, küçük çocuk çevredekilerin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Berlin'de Çocuk Kaçırma Olayı
Berlin’de Çocuk Kaçırma Olayı

Almanya’nın başkenti Berlin korkunç bir çocuk kaçırma olayına sahne oldu. Berlin’de çocuk parkında oynayan 2 yaşında ki kız çocuğunu 44 yaşında ve henüz ismi açıklanmayan bir kişi omzuna alıp götürmeye çalıştı. 2 Yaşında ki küçük çocuğun annesi durumu fark etmezken, çevrede bulunan 27 yaşında ki kadın olayı fark etti. Çocuğu kaçıran adamı takip etmeye başladı. Yanına çevrede bulunan bir adamı da alan kadın, cep telefonunu açarak kaydetmeye başladı. 2 Yaşında ki kızı kaçıran adama çocuğun babası olup olmadığını ve nereye götürdüğünü soran kadın ve adamın takibi sonrası çocuğu kaçıran adam çocuğu bırakmak zorunda kaldı.

Polis Tutukladı Fakat…

44 yaşında ki adam polis tarafından tutuklanırken, 27 yaşında ki kadın şunları bir adamın parka girdiğini ve çocukla kısa bir süre konuştuktan sonra elini tutarak götürdüğünü gördüğünü ve adam ile çocuk arasında bir benzerlik bulunmadığını da fark ettiğini söyledi. Küçük kız çocuğu ailesine teslim edilirken, bu olay küçük çocukların kandırılmasının ve kaçırılmasının anlık bir olay olduğu ve herkesin çevresine karşı dikkatli olması gerektiği bir daha kanıtlanmış oldu.

44 Yaşında ki Adam Serbest Bırakıldı

Çocuğu kaçırmak isteyen adam olay sonrası tutuklanırken sonrasında yaşanan gelişme ise korkuttu. Alman polisi yeterli delil olmadığı için 44 yaşında ki adamın serbest bırakıldığını açıkladı. Bu olay sonrası tüm dünyada yaşanan çocuk kaçırma olaylarına karşı ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha kanıtladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et