Almanya’da Düzenlenen Irkçı Saldırıda Ölen Türklerin İsimleri Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da düzenlenen saldırıda 9 kişi Hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden 9 kişiden 4’ünün Türk olduğu ortaya çıkmıştı. Almanya’da gerçekleşen eski saldırıda ölen Türklerin kimlikleri açıklandı.

Gökhan Gültekin, Sedat Gürbüz, Fatih Saracoğlu, Ferhat Ünvar

Almanya’da gerçekleşen ırkçı Saldırıda 4’ü Türk 9 kişi öldü. Irkçı terörist Tobias Rathjen, Almanya’nın Hessen kentinde ilk olarak saat 22.00 sularında Midnight isimli nargile kafeyi silahla bastı. Burada Sedat Gürbüz ve Fatih Saraçoğlu’nu öldüren Rathjen, daha sonra Türk asıllı Kemal Koçak’a ait bir büfeye girerek burada yemek yiyen Gökhan Gültekin (37) ve Ferhat Ünvar’ı (22) yaylım ateşine tuttu.

Annesini Öldürüp İntihar Etti

Türk kökenlilerin sıklıkla gittiği Arena Bar & Cafe isimli mekânda üçüncü bir saldırı gerçekleştirdi. Ölenler arasında, 35 yaşındaki iki çocuk annesi hamile bir kadının da bulunduğu bildirildi. Kanlı terör saldırılarının ardından evine giden terörist, 72 yaşındaki annesini öldürdükten sonra intihar etti. Saldırganın evdeki babasına ise dokunmadığı belirtildi. Avcılık ruhsatı bulunan teröristin arabasında mühimmat ele geçirildi. Bürokraside örgütlü aşırı sağcı yapının bulunduğu iddia edilen Almanya’da, geçen cuma günü ‘Sert Çekirdek’ isimli aşırı sağcı örgüt çökertilmişti. Örgüt camilere otomatik silahla saldırı yapmayı planlıyordu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et