Almanya İşçi Alımı Başvurusu Nereye Yapılır? 2022

Almanya Türkiye’den işçi alacağını duyurmuş ve bazı şartlar yayınlamıştı. Peki Almanya İşçi Alımı Başvurusu Nereye Yapılacak?, Almanya İşçi Alımı Başvurusu Hangi Siteden Yapılacak? Başvuru Şartları Neler?, Almanya işçi alımı başvuru formuBu konu ile ilgili biraz araştırma yaptık çoğu sitede nasıl başvuru yapılacağı bilgisi yer almıyor. Bizde sizler için nasıl başvurulacağına dair bir yazı hazırladık.

Almanya İşçi Alımı Başvurusu 2022, Almanya İşçi Alımı Başvuru
Almanya İşçi Alımı Başvurusu 2022, Almanya İşçi Alımı Başvuru, Almanya Türk İşçi Alımı Başvuru

Federal iş ve işçi bulma kurumu Federal Çalışma Ajansı (BA), hava alanlarında yaşanan personel eksikliği nedeniyle Türkiye’den geçici olarak 2 bin işçinin alınmasına yeşil ışık yaktı. Türkiye’den hava limanı personeli getirilmesine özel izin verdiğini doğruladı. Geçici olacak bu özel düzenleme en geç 6 Kasım’da sona erecek. Haberde geçici düzenleme için Türkiye’de halihazırda hava alanlarında çalışma tecrübesi olanlara öncelik verilebileceği belirtiliyor. Ayrıca işçilerin saatlik ücreti 14.25 eurodan başlayacak. Çalışanlara resmi tatiller, pazar günleri ya da geceleri çalıştıklarında mesai ödemesi yapılacak. İşveren ayrıca çalışanlara barınma hizmeti sunmakla da yükümlü olacak.

Peki Şartlar Neler?

  • Alman Hava Taşımacılığı Ekonomisi Birliği (BDL) tarafından yapılacak işçi alımının şartları şöyle:
  • A2 seviyesinde Almanca – konuşma
  • Hava yolu birliği IATA’nın gerekliliklerini karşılayan sertifika
  • Tehlikeli madde eğitimleri
  • Alman güvenilirlik kontrollerinin gereksinimleri karşılaması

Almanya İşçi Alımı Başvurusu Nereye Yapılıyor?

Almanya İşçi Alımı için başvuruyu bu siteden yapabilirsiniz. Sitede oluşturacağınız bir hesap ile giriş yapın. Ardından kişisel bilgilerini girin. Daha sonra gerekli belgeleri yükleyin ve diğer bilgilerinizi kaydedin. Son olarak başvurunuzu teyit edin ve gönderin. Bu siteden başvuru yapabilirsiniz.https://www.fraground.de/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et