Flaş Gelişme! Alime Toprak Canlı Yayında Ali Toprağı Nasıl Öldürdüğünü İtiraf Etti…

Ali Toprak cinayetinde yeni gelişme… Ali Toprak eşi Alime Toprak tarafından öldürüldüğü canlı yayında itiraf etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ‘Ali Toprak nerede, nasıl öldürüldü, katili kim?

 Sorularına yanıt aranıyor. Müge Anlı Ali Toprak cinayetinde yeni gelişmeyi aktardı. Anlı yapılan son incelemelerden Ali Toprak’ın sera içerisinde öldürüldüğü sonucu çıktığını bildirdi. Bu aynı zamanda katilin dışarda değil, içerde olduğu anlamına geliyor.

ALİME TOPRAK CANLI YAYINDA KOCASI ALİ TOPRAĞI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Alime toprak canlı yayında kocasını öldürdüğünü itiraf etti.Müge Anlı’nın israrlı soruları karşısında Avukat Rahmi bey ve Uzman haca Şevki bey’in ısrarları karşısında cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı.

ALİ TOPRAKLA İLGİLİ ALİME NELER SÖYLEMİŞTİ

Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak’ın cansız bedenini eşi buldu. Ali Toprak’ın ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak isteyen ailesi Müge Anlı’ya başvurdu.Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, diğer seraya gittiğini döndüğünde ise ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını söyledi. Her defasında diğer seraya gittiğini söyleyen Alime Toprak’ın gizli kamerada görülmemesi şüpheleri artırdı.Alime Toprak birinci seradan motorla eşiyle birlikte ikinci seraya gidişi var.Ancak cinayet saatinde Alime Toprağın geri dönüşü kameralarda gözükmüyor.Alime Toprak israrla kocasının kendisini birinci seraya gönderdiğini söylüyor

MÜGE ANLI’NIN SABRININ TAŞTIĞI ANLAR

.Müge Anlı’nın sabrının taştığı anlar ne yapalım kameralarda dönüşün görünmüyor.Sizi gören falan yok.Kocam Ali Toprağın başını poşetle sardım yan yatırdım kan kaybını önlemek için diyorsun Ali Toprak yüzüstü yatıyor vaziyette bulunuyor.Başına sardığın poşet nerede? Hatta sizin söylediklerinizin tam tersi cinayet yeri değiştiriliyor.Yani seranın içine çekiliyor.

AVUKAT RAHMİ ÖZKAN ALİME TOPRAĞI UYARDI

Avukat Rahmi Özkan yazıktır günahtır cineyeti aydınlatıcı hiçbir şey söylemiyorsun sana ve iki evladına yazık olacak. Ceza evinde geçirmek çocuklarını perişan etmek istemiyorsan gerçekleri söyle Korktuğun ve seni tehdit eden birileri mi var.Alime Toprak ısrarla hayır diyor.Görgü tanıkları seranın önünde Ali Toprak’la Eşi Alime Toprağın Tartıştıklarını Söylüyor.

Müge Anlı saat 17.00 ila 18.00 arası oradan geçen canlı görünmüyor.Motorlar geçiyor.ama sizin geri dönüşünüz yok.Hayır ben birinci seraya  gittim.Bu ısrarın seni yakacak inanmak istemiyorum ama sen gerçekleri saklıyorsun hayır ben gittim gitmesem neden gittim diyeyim.

UZMAN ŞEVKİ SÖZEN HOCA’DA  ALİME TOPRAĞI UYARIYOR

Şevki Sözen olay yeri fotoğrafına bakıldığında kanın farklı yere aktığını görüldüğünü bunun ölen kişinin pozisyonun değiştiği konusunda fikir verdiğini açıkladı. Ali Toprak’ın ilk darbe aldığı yerden bedeninin yer değiştirildiğini aslında cesedin içeri alındığını gösterdiğini ekledi. Başka yerde öldürülen Ali Toprak’ın seraya taşınmış olabileceği ve katilin sera içerisinde olduğu şüphesi üzerinde duruluyor. 

Sonunda canlı yayında kocasını öldürdüğünü itiraf eden Alime Toprak cinayeti soğuk kanlı bir şekilde anlatarak itiraf etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et