Ali Babacan Erdoğan’a ”Biraz Yavaş Pelikan Melikan” Göndermede Bulundu

Ali Babacan’dan iktidara göndermede bulundu: Sayın Erdoğan, biraz yavaş sizin peşinizde pelikan melikan…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat’ta partisinin il kongresinde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babacan, “Sayın Erdoğan, biraz yavaş. Sizin peşinizde bol bol yandaş gazeteci, bolca troll, pelikan melikan çeşitli kuş sürüleri de var. Böyle hızlı manevra yaptığınızda virajı alamayıp kaza yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1. Olağan Yozgat İl Kongresi’nde konuştu.

Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın hukuk alanındaki reform söylemlerini hatırlatarak “Samimiyseniz, hakim ve savcılara “Benden size artık bir talimat gelmeyecek” diyeceksiniz. Sonra tüm hakim ve savcılarımızın telefon numaralarını rehberinizden sileceksiniz ki huylar depreştiğinde tekrar arayıp “Şunu tutukla, şunu bırak” diyemeyin” çağrısı yaptı.

Erdoğan’ın AB’ye yönelik mesajları için de “Pabuç pahalı tabii” ifadesini kullanan Babacan şunları kaydetti:

“TÜM HAKİMLERİN TELEFON NUMARASINI SİLİN”

Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hukuk alanındaki reform söylemlerini hatırlatarak “Samimiyseniz, hakim ve savcılara “Benden size artık bir talimat gelmeyecek” diyeceksiniz. Sonra tüm hakim ve savcılarımızın telefon numaralarını rehberinizden sileceksiniz ki huylar depreştiğinde tekrar arayıp “Şunu tutukla, şunu bırak” diyemeyin” çağrısı yaptı.

“PABUÇ PAHALI TABİ”

Erdoğan’ın AB’ye yönelik mesajları için de “Pabuç pahalı tabii” ifadesini kullanan Babacan şunları kaydetti:

“Ekonomiyi batırdıklarını anlamaya başlayınca, Avrupa Birliği’nden söz etmeye başladılar. Pabuç pahalı tabii. Senelerce “Eyy Batı” diyerek ülkeyi içe kapattılar. Bu konuda da sözümüze geliyorlar. Lafta kopya çekmeye devam ama icraatta bir şey yok.

“O KADAR HIZLI BİR U DÖNÜŞÜ Kİ BU…”

Maşallah, o kadar hızlı bir U dönüşü ki bu, yetişebilene aşk olsun. Düne kadar düşman ilan ettiğinize birden dönüp sarılmaya çalışıyorsunuz. Sayın Erdoğan, biraz yavaş. Sizin peşinizde bol bol yandaş gazeteci, bolca troll, pelikan melikan çeşitli kuş sürüleri de var. Böyle hızlı manevra yaptığınızda virajı alamayıp kaza yapıyorlar.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et