Aleyna Tilki Warner Music Group İle Anlaştı!

Aleyna Tilki, Dünyaca Ünlü Olacak!

Aleyna Tilki, dünyaca ünlü şarkıcıların albümlerinin yayınlandığı ve Dua Lipa, Cher, David Guetta, Bruno Mars, Coldplay, Cardi B, Ed Sheeran gibi isimlerle çalışan Warner Music Group’un yeni yıldızı olacak.

Aleyna Tilki

Genç şarkıcı, şirketle bir İngilizce albüm ve 4 single yapacak.

Aleyna Tilki dünyaya açılıyor. Hürriyet’ten Sinem Vural’ın haberine göre dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group’un CEO’su Stu Bergen ve şirketin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika sorumlusu Alfonso Perez-Soto ile ocak ayından bu yana görüşmelerini sürdüren genç şarkıcı, 10 Mayıs’ta ön protokol imzalamıştı.

Aleyna Tilki
Aleyna Tilki

Anlaşma Sürecinin Sonuna Gelindi

Anlaşma sürecinin sonuna gelen Tilki, önümüzdeki günlerde Londra’ya gidip şirket yetkilileriyle yeniden masaya oturacak ve bu kez albüm sözleşmesine imza atacak.

Warner Music Group’un İlk Türk Şarkıcısı Olacak!

Son dönemde sık sık Los Angeles’a giderek ABD’li DJ Diplo ile kayıt yapan Aleyna Tilki, şirketle bir İngilizce albüm ve 4 single’ı kapsayan bir anlaşma yapacak. Genç şarkıcı bu anlaşmayla Warner Music Group’un ilk Türk sanatçısı olacak. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et