Aleyna Çakır’ın Ölümü İle İlgili Tüm Ayrıntılar!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 21 yaşında ki Sema Esen’in öldürüldüğü düşünülüyor.  Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in intihar süsü verilerek, genç kızın öldürüldüğü söylendi. Öte yandan Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen erkek arkadaşı Ümit Uygun tarafından bayıltana kadar dövülüp sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı da ortaya çıkmıştı.

Aleyna Çakır'ın Ölümü, Aleyna Çakır, Sema Esen
Aleyna Çakır’ın Ölümü, Aleyna Çakır, Sema Esen

Aleyna Çakır’ı Ümitcan Uygun Mu Öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Aleyna Çakır’ın annesi ve babası kızlarının öldürüldüğünü söyledi. Aleyna Çakır’ın zengin iş adamlarına erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından pazarlandığı söylendi. Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı sürekli olarak dövdüğü ve gece kulüplerinden saçlarından sürekleyerek çıkardığı söylendi. Müge Anlı’nın programına bağlanarak olayları anlatan görgü şahitleri, Ümitcan Uygun’un uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve yanında 2 arkadaşı ile birlikte kadın pazarladıkları iddia edildi.

Aleyna Çakır'ın Dövüldüğü Görüntüler
Aleyna Çakır’ın Dövüldüğü Görüntüler

Evinde boğazından asılı bulunan 21 yaşında ki Aleyna Çakır’ın sevgilisi 22 yaşında ki Ümit Uygun tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Aleyna Çakır’ın cenazesini yıkayan annesi kızının sol gözünün olmadığı, kemiklerini kırıldığını, kafasının arkasında, boynunda ve bacaklarında morluklar olduğunu söyledi. 17 Nisan 2020’de erkek arkadaşı tarafından dövülerek görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır, 2 Haziran 2020’de evinde ölü bulundu.

Aleyna Çakır’ın Otopsi Raporu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olay gerçek adı Sema Esen olan fakat Aleyna Çakır ismini kullanan 21 yaşında ki genç kız 2 Haziran 2020’de öldürüldü. Bugün açıklanan adli tıp raporunda genç kızın darp edildiği, ağır darbeler aldığı ve tırnaklarında erkek DNA’sı olduğu açıklandı.

Müge Anlı’nın programında işlenen Aleyna Çakır olayı ile ilgili Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, adli tıp raporunu yorumladı. Olay ile ilgili genç kızın kendisini asmadığı ve ası süsü verildiğini söyledi. Genç kızın asılırken bilincinin yerinde olmadığını ve bu darp olayını gerçekleştirenlerin asarak intihar süsü verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, Aleyna Çakır’ın cinayete kurban gitmiş olabileceğini ellinde ki verilere dayanarak söyleyebileceğini söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et