Aleyna Çakır’ın Çığlık Seslerinin Kaydı Ortaya Çıktı!

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna Çakır’ın şiddet gördüğü sırada ki çığlıklarının ses kaydı ortaya çıktı. Ümitcan Uygun daha öncede genç kızı bayıltana kadar dövüp canlı yayın yapmıştı. Ümitcan Uygun’dan şikayetçi olan genç kızı ise şikayetinden Ümitcan Uygun’un babasının ve annesinin vazgeçirdiği öğrenilmişti.

Aleyna Çakır
Aleyna Çakır’ın Çığlık Sesleri, Aleyna Çakır’ın Şiddet Gördüğü Sırada ki Ses Kaydı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın komşuları katıldı. Komşuları sürekli Aleyna Çakır’ın şiddet gördüğünü hatta çığlık seslerini ve bağırışları dolayısı ile karakola başvurduklarını ama sonuç alamadıklarını dile getirdi. Ümitcan Uygun tarafından da tehdit edildiğini söyleyen kadın, korkudan markete bile gidemediğini açıkladı. Bu olaylar nedeniyle evini taşıyan kadın, Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı sürekli darp ettiğini söyledi. Aleyna Çakır’ın komşusu üst kata gelen çığlık seslerinin ses kaydını da aldı. Aleyna Çakır’ın şiddet gördüğü sıralarda alınan ses kaydının ise sadece bir kısmı dinletildi. Ses kaydında genç kızın çığlıkları üst kattan bile net bir şekilde duyuldu. Müge Anlı’da ilk defa bir bakana seslenerek, İçişleri Bakanından konu ile ilgilenmesini rica etti.

Aleyna Çakır’ın Çığlık Sesleri Üst Kattan Böyle Duyuldu!

Aleyna Çakır’ın üst kat komşusu sürekli şiddet gören Aleyna Çakır’ın ses kayıtlarını da aldı. Karakola şikayette bulunan kadın bir sonuç alamadığını dile getirdi. Üst kattan bile net bir şekilde duyulan ses kaydının bir kısmı bile Aleyna’nın gördüğü şiddeti kanıtlamaya yetti. Aleyna Çakır’ın sesini duyan anne ve babası üzüntüden göz yaşlarına boğuldu.

Aleyna Çakır’ın Ses Kaydı!

Daha Öncede Darp Edip Canlı Yayın Yapmıştı!

Daha öncede Aleyna Çakır’ı darp edip canlı yayın yapan Ümitcan Uygun’dan Aleyna Çakır şikayetçi olmuş fakat Ümitcan Uygun’un anne ve babasının ısrarı üzerine bu şikayetten vazgeçtiği söylenmişti. Ümitcan Uygun’un babasının siyasi isimlere yakınlığı ise sosyal medyada konuşulan diğer konulardan.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et