Aleyna Çakır’ın Babası Kızının Mezarı Başında! “Rahat Uyu”

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü sonrasında yaklaşık 7 ay boyunca süren hukuk mücadelesinde sona gelindi. Aleyna Çakır’ın üzerinde bulunan doku ve sperm örneklerinin Ümitcan Uygun’a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişmeler sonrası Aleyna Çakır adı ile bilinen Sema Esen’in babası Mehmet Esen ise kızının mezarı başına giderek “rahat uyu adalet yerini buluyor” dedi.

Aleyna Çakır'ın Babası Mehmet Esen, Aleyna Çakır, Aleyna Çakır Olayı
Aleyna Çakır’ın Babası Mehmet Esen, Aleyna Çakır, Aleyna Çakır Olayı

Müge Anlı’da Aleyna Çakır olayında artık sona gelindi. Aleyna Çakır’ın üzerinden alınan doku ve sperm örneklerinin Ümitcan Uygun ile eşleşmesi sonucu davanın sona yakın olduğu söylendi. Öte yandan Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen, kızının mezarı başına giderek, “rahat uyu adalet yerini buluyor” dedi. Mehmet Esen Müge Anlı’da kızının katilinin yakalanması için feryatlarda bulunmuş ve tüm devlet büyüklerinden yardım istemişti. Mehmet Esen aylar boyu süren dava sürecinde adli tıp raporu ve eşleşen DNA örnekleri ile davanın sona yaklaştığının haberini kızına mezarı başında verdi.

Aleyna Çakır Olayı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında asıl ismi Sema Esen olan fakat Aleyna Çakır ismini kullanan genç kızın şüpheli ölümü araştırılmaya başlanmıştı. Aleyna Çakır ismi ile tanınan Sema Esen’in 3 Haziran 2020’de evinde ölü bulunmuştu. 21 yaşında ki Aleyna Çakır’ın sevgilisi 22 yaşında ki Ümit Uygun tarafından öldürüldüğü düşünülmüş ve ailesi Ümitcan Uygun’un yakalanması için feryatlarda bulunmuştu. Aleyna Çakır’ın cenazesini yıkayan annesi kızının sol gözünün olmadığı, kemiklerini kırıldığını, kafasının arkasında, boynunda ve bacaklarında morluklar olduğunu söylemişti. Öte yandan 17 Nisan 2020’de erkek arkadaşı tarafından dövülerek görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır’ın baygın halde görüntüleri büyük tepki çekmişti. Aleyna Çakır’ın üzerinde doku ve sperm örnekleri bulunmuş fakat bu örneklerin Ümitcan Uygun’un DNA’sı ile uyumlu olup olmadığı belirlenmemişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et