Aleyna Çakır’ın Avukatından Çarpıcı İddialar!

Ankara Keçiören’de bulunan evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Aleyna Çakır’ın avukatı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aleyna Çakır’ın avukatı Umur Yıldırım, soruşturmada yer almayan detaylara dikkat çekerek, Aleyna Çakır’ın tırnaklarında bulunan dokular ve spermlerin Ümitcan Uygun ile karşılaştırılmadığını söyledi.

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır, Gülay Uygun ,Müge Anlı
Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır, Gülay Uygun ,Müge Anlı

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne ilişkin avukat Umur Yıldırım, Aleyna Çakır‘ın tırnaklarında deri ve doku örnekleri olduğunu söyledi. Ayrıca Aleyna Çakır’ın üzerinde sperm örnekleri de olduğunu belirtti.

“Karşılaştırma Yapılmadı”

Ailenin avukatı Aleyna’nın tırnaklarında bulunan doku örnekleri ve üzerinden bulunan sperm örneklerinin Ümitcan Uygun’una ait olup olmadığı konusunda karşılaştırma yapılmadığını söyledi. Avukat Ayrıca Ümitcan Uygun‘dan DNA için kan örneği alınması gerektiğini ve bu örneklerle eşleştirme yapılması gerektiğini söyledi.

Aleyna Çakır'ın Ölümü, Aleyna Çakır, Sema Esen
Aleyna Çakır’ın Ölümü, Aleyna Çakır, Sema Esen

Aleyna Çakır’ın ve Ümitcan Uygun’un Telefon Görüşme Kayıtları Yok!

Aleyna Çakır’ın ölümü ile ilgili konuşan avukatı Umur Yıldırım çarpıcı açıklamalarına HTS kayıtları ile devam etti. Yıldırım, Aleyna Çakır’ın telefon görüşme kayıtlarının geldiğini fakat öldüğü güne ait HTS kayıtlarının gelmediğini belirtti.

Avukat Umur Yıldırım
Avukat Umur Yıldırım

Ayrıca Aleyna Çakır’ın öldüğü güne ait savcılığın Ümitcan Uygun’un telefon kayıtlarını talep ettiği fakat BTK tarafından verilmediğini söyledi. Avukat dosyanın sürüncemede kaldığını söyledi. Davada yer alması gereken bilgilerin yer almadığını söyledi.

Aleyna Çakır’ın ve Gülay Uygun’un Ölümü Ayrı Ayrı Düşünülemez!

Aleyna Çakır ve Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun‘un ölümü ayrı ayrı düşünülemez diyen avukat Umur Yıldırım, Ümitcan Uygun’un tutuklu yargılanması gerektiğini söyledi. Avukat Umur Yıldırım CMK’da ki tutuklama şartlarının oluştuğunu söyledi.

Sosyal Medyadan Tepkiler Dinmiyor!

Sosyal medya üzerinden ise Ümitcan Uygun’un tutuklanmaması sert şekilde eleştiriliyor. İşte O Eleştiriler…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et