Aleyna Çakır’ın Ailesine Tehdit!

21 Yaşında ki Aleyna Çakır, Ankara Keçiören’de evinde ölü bulundu. Aleyna Çakır’ın babası ve annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak kızlarının ölümünün intihar değil cinayet olduğunu söylediler. Daha sonra kızlarının cinayeti ile ilgili Ümitcan Uygun’u işaret eden aile canlı yayındayken aranıp tehdit edildi.

Aleyna Çakır Cinayeti
Aleyna Çakır Cinayeti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından asıl ismi Sema Esen olan Aleyna Çakır’ın ölümü araştırılıyor. Aleyna Çakır’ın ölümü öncesinde Ümitcan Uygun tarafından bayılana kadar dövüldükten sonra, sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılarak paylaşıldığı ise biliniyor. Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı zengin iş adamlarına sattığı ve kadınlar üzerinden para kazandığı ise programda konuşuldu. Bu konular konuşulurken, Ümitcan Uygun programı aramak yerine ölen kızın Kırşehir Kaman’da bulunan kardeşini arayarak “Elinizden geleni ardınıza koymayın, hepinizi temizleyeceğim” diye tehditte bulunduğu söylendi.

Müge Anlı Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğüne Seslendi!

Baba Mehmet Esen’in bu durumu Müge Anlı’ya anlatması ve yardım istemesi üzerine Müge Anlı Kaman İlçe Emniyet müdürlüğüne seslenerek gerekenin yapılmasını rica etti.

Aleyna Çakır’ın Ölümü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında asıl ismi Sema Esen olan fakat Aleyna Çakır ismini kullanan genç kızın cinayeti işleniyor. Aleyna Çakır ismi ile tanınan Sema Esen 3 Haziran 2020’de öldürüldü. Evinde boğazından asılı bulunan 21 yaşında ki Aleyna Çakır’ın sevgilisi 22 yaşında ki Ümit Uygun tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Aleyna Çakır’ın cenazesini yıkayan annesi kızının sol gözünün olmadığı, kemiklerini kırıldığını, kafasının arkasında, boynunda ve bacaklarında morluklar olduğunu söyledi. 17 Nisan 2020’de erkek arkadaşı tarafından dövülerek görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır, 2 Haziran 2020’de evinde ölü bulundu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et