Aleyna Çakır Ailesinden Şikayetçi Olmuş!

Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın ölümü ile ilgili ailesi neden sahip çıkmadı?veya da aile ilgilenmedi mi? gibi sorular soranlara yanıt verdi. Genç kızı kurtarmak için ailenin elinden geleni yaptığını açıklayan Müge Anlı, Aleyna Çakır’ı anne ve babanın eve getirdiğini genç kızın ise ailesinden şikayetçi olduğunu açıkladı. Müge Anlı, “ne yapacaksın elin kolun bağlı” dedi.

Aleyna Çakır Ailesini Şikayet Etmiş, Aleyna Çakır,
Aleyna Çakır Ailesini Şikayet Etmiş, Aleyna Çakır

“Ailesinden Şikayetçi Olmuştu”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü araştırılıyor. Ailesini terk ederek giden Aleyna Çakır’ın ailesinin ise ilgisizlikle suçlanması üzerine Müge Anlı, anne ve babanın Aleyna Çakır’ı eve getirdiğini fakat genç kızın 18 yaşını doldurduğu gerekçesi ile ailesinden zorla eve getirildiğini söyleyerek şikayetçi olduğunu söyledi.

Müge Anlı, “Ne yapacaksın elin kolun bağlı. Eğer yaşasaydı bu ay sonunda mahkemesi görülecekti”

Müge Anlı, “Eğer yaşasaydı çok acıklı ama anne ve babasıylabu ay sonunda ailesi ile davası vardı. Mahkemesi vardı. Çünkü anne baba onu eve getiriyor. Kız tekrar polise gidiyor. Diyor ki ben 18 yaşından büyüğüm annem ve babam zorla beni evde tuttu diyerek şikayetçi oluyor. Onunla ilgili davaları görülecekti bu ay sonunda. Anne ve baba ilgilendi mi? ilgilenmedi? ilgileniyorsun da ne yapacaksın yani elin bir yere kadar uzanabiliyor. Ne yapacaksın elin kolun bağlı. Eğer yaşasaydı bu ay sonunda mahkemesi görülecekti” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et