Afganistan Bayrağının Göndere Çekilmesi ile İlgili Antalya Valiliğinden Açıklama!

Antalya Valiliği Alanya’da plajlarda Afganistan bayrağının göndere çekildiğine dair sosyal medyada gündem olan görüntüler üzerine yaptığı açıklamada, bir görüntünün 2018 yılına ait olduğunu, bayrağı göndere çeken kişinin Türk vatandaşı olduğunu ve emniyette işlemlerinin devam ettiğini açıkladı. İkinci Afgan bayrağını göndere çekme görüntüsü için Antalya Valiliği, işlemi yapanın personel olduğunu ve şahısların tespit edilerek konunun soruşturulduğunu açıkladı.

Antalya Alanya'da Afganistan Bayrağı Göndere Çekildi, Afganistan, Afgan Göçmenler, Plaj, Tatil
Antalya Alanya’da Afganistan Bayrağı Göndere Çekildi, Afganistan, Afgan Göçmenler, Plaj, Tatil

Antalya Valiliği’nin açıklamasında, “Bugün sosyal medyada çıkan Alanya’da bayrak asma ile ilgili haberlerde çıkan görüntülerdeki ilki 2018 yılına ait olup görüntüdeki şahıs ülkemiz vatandaşıdır ve Emniyette işlemleri devam etmektedir” denildi.

Valilik açıklamasında, “İkinci görüntüdekiler ise görüntünün çekildiği yerin personeli olup oradaki birden fazla ülkenin bayrağının bulunduğu direklerden sadece birinin gösterildiği anlaşılmakla birlikte ilgili şahıslar Emniyet müdürlüğümüzce tespit edilerek konu Başsavcılığımıza intikal ettirilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Afgan Göçmenler Bayraklarını Göndere Çektiler

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et