Akşener’e Rize’de Saldırı Girişimi

Rize’de Akşener’e sözlü sataşma: Kılıçdaroğlu’ndan tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’de bir grubun organize tepkisiyle karşılaştı. Grup Akşener’in üzerine yürüdü. Kılıçdaroğlu yaşananlara tepki göstererek Akşener’e destek mesajı yayımladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, organize bir grubun tepkisi ile karşılaştı.

Bir kadın, Akşener’e “PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?” diye sordu. Gelen tepki üzerine “PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP’yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?” diye sorusunu yineleyen kadına Akşener’in yanıtı “Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” oldu.

Saldırının normalde Akşener’in gezilerini takip etmeyen A Haber kameraları önünde gerçekleşmesi dikkat çekti.

Tepki gösteren grupla partililer birbirlerinin üzerine yürüyünce gerginlik yaşandı. Polis araya girerek gerginliği önlerken, esnaf ziyaretini iptal eden Akşener ilçe merkezinden ayrıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akşener’in uğradığı sözlü saldırıya tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Meral Hanım’a Rize’de yapılan saldırı kim bilir ileride hangi videonun konusu olacak. Bu ülkenin dip köşe temizliğe ihtiyacı var. Seçimden korkma Erdoğan! Hemen seçim”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et