Akşener; İYİ Parti Terörist Mektubuna Bel Bağlamaz

Meral Akşener’den önemli açıklamalar

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener TBMM’ye gelen fezlekeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akşener, “Bizim tavrımız net. Arkadaşların bu şaşkınlığını gidermek adına tavrımızı açıklamak istiyorum. İYİ Parti terörün yanında yöresinde olmaz. Mesela İYİ Parti teröristle masa kurmaz, pazarlık yapmaz. Mesela İYİ Parti, teröristin kafasından konfeti temizlemez.  İYİ Parti, seçim kazanmak için terörist mektubuna katil röportajına bel bağlamaz” diye konuştu.

İYİ Parti seçim kazanmak için terörist mektubuna katil röportajına bel bağlamaz.Siz ‘İsrafa tahammülümüz yok’ diyen ama 12 uçakla gezen birini duydunuz mu? Dara düşen vatandaşa verdiğinin iki katını Kanal İstanbul çılgınlığına yatırıyorsun.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu. Akşener, “Dün, rahmetli Erbakan Hoca’nın “Adil düzen” gömleğini yırtıp, kendi kurdukları düzende sefaya dalanlar, bugün, işler sarpa sarınca, önce 2002 ruhuna, o da olmayınca, 1994 ruhuna dönmekten bahsediyorlar.” dedi.

Fezlekeler konusunda net açıklamalar yapan Akşener, şunları söyledi;

Akıllarınca bu bağırmalarla, bu çağırmalarla bizi zora sokacaklar. Oysa bizim bu konuyla ilgili tavrımız o kadar net ki, arkadaşların yaptığı bu kadar tatavayı, eğlenceyle karışık bir şaşkınlıkla izliyoruz.

İlkesiz siyaseti düstur edinmişlerin, Dün sövdükleriyle, bugün yoldaş olanların, dün yoldaş oluklarına da, bugün sövenlerin, bu netliğimizi yadırgamasını elbette anlıyorum. O nedenle, arkadaşların bu şaşkınlığını gidermek adına, bir kez daha, konuyla ilgili tavrımızı açıklamak istiyorum.

İYİ Parti, terörün yanında, yöresinde olmaz. Mesela İYİ Parti, teröristle masa kurmaz, pazarlık yapmaz. Mesela İYİ Parti, teröristin kafasından konfeti temizlemez.

Mesela İYİ Parti, seçim kazanmak için, terörist mektubuna, katil röportajına bel bağlamaz. İYİ Parti, her zaman milletinin yanında, demokrasinin yolundadır.

Mesela İYİ Parti, sandıkta başkasına oy verdi diye, milletine bela okumaz. Mesela İYİ Parti, itirazı olan gencine, esnafına, çiftçisine terörist demez. Mesela İYİ Parti, millet şehidine ağlarken, lebalep kongrelerde sırıta sırıta konuşmalar yapmaz. İYİ Parti, hukukun yanında, adaletin peşindedir.

Mesela İYİ Parti, terörden siyaset devşirme peşinde olanların ipiyle, kuyuya inmez. Mesela İYİ Parti, adaleti, siyasi hesaplarına meze yapmaya kalkanlara, alkış tutmaz. Mesela İYİ Parti, milletin derdi konuşulmasın diye önüne getirilen fezlekelere, gözü kapalı el kaldırmaz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et