Akif Bey Canlı Yayında DNA Testi Verdi. Duyduklarıyla Şok oldu

DNA Bilmecesi Akif Bey’den Hodri Meydan

Didem Aslan Yılmaz’la Vazgeçme Programına  katılan Akif bey canlı yayında Adli Tıp’tan Gelen Profesör Ersi Abacı Kalfaoğlu ekibinden Ceren Tan adlı labratuar görevlisi Swap örneği alarak DNA testi için üç basamaklı bir sayı isteyerek kod yazmasını istedi.

Didem Aslan Yılmaz Sevgi hanıma seslenerek bakın sizin için canlı yayında DNA testi yaptırdık.Sizde isterseniz Mersin adli tıp Lapratuarına giderek örnek verebilirsiniz.anladığım kadarıyla sizde bir güven sorunu oluşmuş

Akif Atılgan’ın Canlı Yayında Şok Oluşu

Kadir abi denilen kişi canlı yayına yayına bağlanarak söyledikleri Akif Bey’i şok etti.Sevgi hanım amca benimle okula kadar gelirmisin beni okula almıyorlar dedi bende birlikte okula gittim söylediklerine göre Okul Aile Birliği yetkilileri bu kadın bize yaramaz dedi.Okul’da Müdür yardımcısıyla birlikte yakalamışlar.

Kadir bey Sevgi hanımın bu üçüncü çocuktan önce bir çocuk aldırdığını Akif Bey biliyor mu acaba deyince Akif bey şok oldu.Ayrıca İstanbulda bir sevgilisi varmış. Babalığının oğulluğuymuş.Ayşe hanım o da ayrı bir problem yazıktır günahtır dememize rağmen o çocukları mahkeme hala neden anneye verdiğine şaşırmadım desem yalan olur dedi. Didem Aslan Yılmaz Akif bey’e yönelerek Sevgi hanımın tüm bu iddialara yanıt vermesi gerkiyor ama yine kaçıyor Bunları söylemek istemezdim ama durum bu bakalım ne yapacak Ayşe hanımla kızı eski eşiniz sevgi hanım dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et