Aktrolden Neslican Tay Cennete Gidemez Paylaşımı!

Neslican Tay ile İlgili Saygısız Paylaşım! Neslican Tay Bu Çıplaklıkla Cennete Giremez Paylaşımı

Kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan ve tüm kanser hastalarına ümit olan Neslican Tay 4’üncü kez yakalandığı kanser sonucu geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Tüm Türkiye tarafından sahip çıkılan genç kadın için taziye dileklerinde bulunurken, bir Ak Troll sayfasından genç kadının hayatını kaybetmesine ilişkin, “Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor…” diye tweet atıldı.

Neslican Tay Nereli
Neslican Tay

Ak Trol: Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor…”

Nesl-i Han - Neslican Tay Cennete Gidemez Paylaşımı
Nesl-i Han – Neslihan Sungur- Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor…” 

Neslican Tay geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Twitter’da “@AkFeraset” kullanıcı adlı, “Nesl-i Han” isimli bir Twitter hesabından Neslican için yapılan paylaşımda, “Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor…” diye tweet atıldı. Bu saygısızlığa insanlar tepki gösterirken, Avukat Umur Yıldırım, söz konusu trol hesabın “Neslihan Sungur” adında biri tarafından kullanıldığını iddia etti. Avukat Yıldırım, “Neslihan Sungur burada dursun bu. Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin” ifadelerini kullandı.

“Yüzüne Tüküreceğim”

Avukat Umur Yıldırım
Avukat Umur Yıldırım

Yıldırım bir başka paylaşımında ise tepkisini “Sana şimdi hakaret etmeyeceğim. Ama yargılandığın mahkemede ceza alacağımı bile bile yüzüne tüküreceğim ve bundan zerre pişmanlık duymayacağım” diyerek dile getirdi.

Sosyal Medya’dan Neslican Tay Hakkında Yapılan Paylaşıma Tepkiler Yağdı.

Neslican Tay İnfial Yaratn Paylaşım
Neslican Tay İnfial Yaratn Paylaşım

Neslican Tay’ın En Son Paylaşımı İse Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et