Ahmet Kürşat Öçalan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Gibi Ersoy

Exxen’de yayınlanan Gibi dizisinde Ersoy karakterini canlandıran Ahmet Kürşat Öçalan kimdir? Gibi dizisi Ersoy Kimdir? Yıldızı parlayan oyuncunun hakkında detaylı bilgileri sizler için sıraladık. Ahmet Kürşat Öçalan kaç yaşındadır? Nerelidir? Sevgilisi kimdir? Boyu Kaç?

Gibi Ersoy
Gibi Ersoy, Ahmet Kürşat Öçalan, Gibi Ersoy Kimdir

Ahmet Kürşat Öçalan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Ahmet Kürşat Öçalan dizi ve sinema oyuncusudur. 28 Eylül 1986 yılında doğmuştur. 168cm boyundadır. 36 yaşındaki oyuncu üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi İktisat bölümünde tamamlamıştır. Fakat daha sonra Ahmet Kürşat Öçalan, aradığını o bölümde bulamamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimini almıştır. Bu nedenle Doğru kararlar insanın ışığını parlatır; bu sebeptendir son zamanlarda bu ışığı hepimiz keşfetmiş sevilen oyuncunun özel hayatını da merak eder duruma gelmişiz. Ayrıca Ahmet Kürşat Öçalan çok sayıda dizi, film ve reklam projelerinde rol alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Gibi dizinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç ile birlikte rol almaktadır.

Ahmet Kürşat Öçalan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı ve Biyografisi
Ahmet Kürşat Öçalan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı ve Biyografisi
Ahmet Kürşat Öçalan, Gibi Dizisi Ersoy
Ahmet Kürşat Öçalan, Gibi Dizisi Ersoy

Ahmet Kürşat Öçalan’ın Kariyeri

Bilkent Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Öçalan, oyuncu olmaya karar vererek, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2005 yılında Kanıt adlı dizide, 2010 yılında Behzat Ç. ve 2015 yılında Tutar Mı Turar Adlı dizlerde rol almıştır. Ayrıca birçok reklam filmlerinde gördüğümüz başarılı oyuncu Donadona adlı projede yazar ve oyuncu olarak yer almıştır. Daha sonra 2017’de Son Şnitzel’de rol almıştır. Son olarak 2020’de Rise of Empires: Ottoman ve 2021’de Gibi adlı dizide rol almıştır.

Ahmet Kürşat Öçalan’ın Kariyeri

Ek olarak merak edenler ve takip etmek isteyenler için Ahmet Kürşat Öçalan’ın Instagram Hesabı ise Şöyle;

https://www.instagram.com/akursato/

Ahmet Kürşat Öçalan

Gibi Oyuncuları ve Karakterleri İçin Asağıdaki Linke Tıklayınız

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et