Ahmet Hakan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı ve Biyografisi

Ahmet Hakan Coşkun Kimdir?

Hürriyet gazetesi yazarı ve KanalD anchormanı Ahmet Hakan, 1967 yılının 11 Ağustos ayında Yozgat’ta gözlerini hayata açtı. Çocukluğunu babasının müftülük görevlerinde bulunduğu Ağrı, Amasya, Çanakkale ve Balıkesir’de illerinde geçirdi.

Ahmet Hakan Coşkun, imam hatip mezunu bir gazetecidir. İlahiyatçı yanı da var. Mesleğinin okulunda okumasa da, yazdığı hikayelerle gazeteci olacağının, ya da ünlü bir yazar olacağının ipuçlarını üniversiteli olduğu yıllarda vermeye başlamıştı.. Yedi İklim dergisiyle tanışıklığı yazdığı etkili hikayelerle başladı.

Kanal 7’nin kuruluşuyla birlikte Ahmet Hakan’ı yeni kurulan İslami kanalın ekranlarında görmeye başladık. Önce muhabirlik yaptı, haber müdürü oldu sonra. Kanal7’nin Haber Saat’indeher akşam evimize misafir oldu. O da yetmedi, Kanal 7 ile özdeşleşen İskele Sancak’ı hazırladı ve sundu.

Ahmet Hakan’ın Yazarlık Hayatı

Ahmet Hakan’ın yazarlık serüveni Yeni Şafak’la başladı. Sabah  ikinci durağıydı. Çok geçmeden Ahmet Hakan’ı Hürriyet’te okumaya başladık. Kısa zamanda Hürriyet’in en renkli ve en tepki toplayan yazarı oldu Ahmet Hakan. Tepki alıyordu çünkü, eski mahallesiyle ilgili sık sık kalem oynatmaya başlamıştı. “Dönek” dediler onun için, eski arkadaşlarının hedefi oldu hep, ama Ahmet Hakan yılmadı ve daha çok yazdı… Müstear isimle yani Ahmet Arsan ismiyle yazmaya başladı. Ahmet Hakan’ın televizyonculuk tarafını bir süre sonra CNN Türk’te görmeye başladık. “Tarafsız Bölge”popülaritesi yüksek bir program oldu.

Sevgilileriyle de hep gündemde oldu Ahmet Hakan… Ama sevgililerinden çok polemik ustalığı konuşuluyor hep. CNN Türk’teki başarılı programı süredursun, yakın zamanda Hürriyet yazarını Kanal D ekranlarında ana haber bültenini sunarken karşımızda bulduk. “Bekarlık sultanlıktır” diyen Ahmet Hakan tavladaki meziyetiyle de tanınıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et