Ahmet Emre Y. İntihar Etti 9 Yıl Boyunca Tecavüz Eden Sapık Serbest Kaldı!

Sapık Geçtiğimiz Hafta Tahliye Edildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Ahmet Emre Y., nisan ayında 15’inci kattaki evinden atlayarak intihar etti. Emre Y.’nin ablası Nur Aslı Kaynar’ın ifadesine göre; Ahmet Emre Y., ilk olarak 9 yaşındayken akrabası V. T.’nin istismarına maruz kaldı ve bu istismar, dokuz yıl boyunca sürdü. V. T. ise 4 ay tutuklu kalmasının ardından geçen hafta tahliye edildi.

Ahmet Emre Y. Tekirdağ Çorlu

Tacize Uğradığı Askerde Ortaya Çıktı!

Abla Nur Aslı’nın anlattığına göre, V. T’ın işi nedeniyle Ahmet Emre Y.’nin ailesinin evinde yaşarken başlayan istismar vakaları, bir süre sonra devamlı hale geldi. Ahmet Emre Y.’nin ailesine ait yazlıkta da süren istismar bir süre sonra son buldu. Ahmet Emre Y. askerde arkadaşlarının ‘el şakası’ yapması sonucu sinir krizi geçirdi. Bunun üzerine de hastaneye kaldırıldı. Sonrasında Emre Y.’nin doktoru, aileyle görüşerek durumu anlattı. Ailenin yaşananları öğrenmesiyle birlikte Emre Y., tacizci şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundular

Kendisine istismarda bulunan akrabası V.T’ı arayarak geçmişte yaşadıklarını konuşan Ahmet Emre Y., görüşmeyi kayıt altına aldı ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Independent Türkçe’ye konuşan abla Aslı K., suç duyurusunun ardından geçen 50 gün içinde herhangi bir işlem yapılmamasının kardeşinin bunalımını derinleştirdiğini söyledi.

Ahmet Emre Y. Geçtiğimiz Nisan Ayında İntihar Etti!

Ablanın aktardığına göre Ahmet Emre Y. kendisine “Bana bunları yapan, hayatımı karartan bu kişiyle ilgili hiçbir işlem yapılmadı. Bana geri dönüş bile yapılmadı, ifadeye bile çağırmadılar” dedi. Emre Y. 29 Nisan’da intihar etti.

15’inci Kattan Atladı…

Ahmet Emre’nin ablası, kardeşinin, 29 Nisan’da 15’inci kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar ettikten sonra vakayı incelemek için olay yerine gelen savcıya olayı anlattıklarını söyledi. Kardeşinin suç duyurusunda bulunduğunu söylediklerini belirten Aslı, savcının suç duyurusu dosyası ile intihar dosyasını birleştirdiğini ve V.T hakkında işlem başlatıldığını aktardı.

Ahmet Emre Y. Tekirdağ Çorlu

Ekşi Sözlük Yazarları Olayı Duyurdu!


  • “ 3 ay önce çorlu’da yaşanan bir intihar vakasının detaylarını sizlerle paylaşmak istiyorum. yakın bir arkadaşımın kardeşi emre 8 yaşından itibaren tam olarak kaç yaşına kadar sürdüğünü bilmediğim bir tarihe kadar sistematik şekilde bir akrabasının tecavüzüne uğruyor.

    bu olayı ailesi ile paylaşarak onlardan yardım isteyen emre’ye ailesi destek çıkarak emre’nin tecavüzcüsü hakkında suç duyurusunda bulunmasını ve hukuki süreci başlatmasını sağladı. mahkemenin yıpratıcı sürecine dayanamayan emre, 3 ay önce intihar ederek yaşamına son verdi.

    ailesi aldıkları tecavüz haberini daha sindirememişken çocuklarını kaybetmenin acısı ile darmadağın oldular. tecavüzcü ise edirne cezaevinde tutuklu olarak yargılanırken, dün yapılan nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz olarak yargılanmasına karar verilerek salıverildi.

    adaletin sağlanması konusunda sosyal medyanın gücünü arkalarına almak istiyorlar. bu pedofili sapığın başka çocuklara da zarar vermemesi için cezasını çekmesi gerekmektedir. #emreiçinadalet etiketi ile bu adalet mücadelesine destek olur musunuz? “

    bu nedir ya ? nasıl bir zihniyet var başımızda , pedofiliyi, tecavüzü meşrulaştırmaya mı çalışıyorlar ? allah belanızı versin ! 

    #emreiçinadalet 27412.08.2019 11:21 acta non verba 
  • gündemde tutulmalı 4013.08.2019 00:06 ikincielsperm 
  • sizin çocuğunuz tecavüze uğrasaydı bunu da ailesine anlatsaydı bu dedikodu mu olurdu ?

    emre benim yakın arkadaşımın kardeşi bu olay hepimizi derinden üzdü ailesi ablaları çok üzüldüler yıprandılar. şimdi ise tek bir istekleri var emre gibi başkaları da yanmasın. 

    adalet istiyorlar çünkü haklı olduklarını ve ceza alması gerektiğini biliyorlar. ancak ne yazık ki bizim adalet sistemimiz ses kaydını delil kabul etmiyor. 

    ablalarına yıllar sonra cesaret toplayıp büyük bir kriz atlattıktan sonra anlattığı bu olaya dedikodu diyerek küçümsüyorlar. 

    zaman aşımı olmuş 9 yaşındaymış diyorlar ama ömrü boyunca kalbini sıktığını beynini kurcaladığını ve sonunda hayatına mal olduğunu boş veriyorlar. 

    belki başka emre’ler de var belki başkaları da olacak olmaması için kimsenin canının yanmaması için adaletin tecelli etmesi en büyük umudumuz isteğimiz. 

    bir facebook grubu oluşturdular destek vermek isteyen, yol göstermek isteyen, öneride bulunmak isteyen birileri olursa lütfen grupla ablalarıyla iletişime geçsin. grubu buraya bırakıyorum. umarım bir faydası olur. 
    emre için adalet istiyoruz 11013.08.2019 00:25 ~ 19:23 yesnomaybeidontknowcanurepeatthequestion 
  • şimdi size türkiye’nin yüz karası tecavüz davalarından birini anlatacağım. yazıma aktardıklarım, konu ile okuduğum şikayet ve dava dosyasının sadece yüzde biri…
    ahmet emre y. henüz 9 yaşında, sünnet olduğu gün akrabasının tacizi ile tanıştı. akrabası işi dolayısıyla evlerinde kalıyor, onunla aynı odada uyuyor, geceleri küçük çocuğu istismar ediyordu…
    ahmet emre o yıllarda henüz çocuk olduğu için tacize karşı direnemedi, korktuğu için durumunu ailesine anlatamadı. onun için bu kabus 9 yaşından 18 yaşına kadar devam etti…
    akrabaları işinden ayrıldığında, evlerinden taşındı ama cinsel istismar bitmedi. ahmet emre’nin akrabası ile aynı ortamda olduğu yazlık evde cinsel istismara, üniversiteye başladığında ise akrabasının tecavüzüne uğradı…
    delikanlı askere gittiğinde psikolojisi daha da bozuldu. bir gece sinir krizi geçirdi ve bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi’ne sevk edildi. ailesi hastaneye koştu. doktorlar cinsel istismar olayını aileye anlattı. aile duydukları karşısında şaşkına döndü…
    erken terhis olan delikanlı ailesine yaşadıklarını anlattı. bu dönemde psikolojik merkezde tedavi görmeye başladı.
    akrabasının tecavüz için neden kendini seçtiği sorusuna uzun zaman yanıt bulamadı. kendine delil oluşturmak için bir gün tecavüzcüsü ile buluştu ve ses kaydı aldı.
    aile durumu öğrendikten sonra oğullarına cinsel istismarda bulunan akrabanın ailesiyle iletişime geçti. ancak sonuç alamadı. ahmet emre cumhuriyet başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. ancak 1 ay boyunca cevap gelmeyince, delikanlı hayattan ümidi kesip kendini 15. kattan aşağı attı…
    o, intihar ettikten sonra konu yargıya taşındı. cinsel istismara uğradığını iddia ettiği akrabası tutuklandı. ancak ne yazık ki dün serbest bırakıldı.
    çorlu cumhuriyet savcılığı’ndan edirne 1. ağır ceza mahkemesi’ne taşınan bu vahim dosyayı (dosya no: 2019/316) başta edirne cumhuriyet savcılarımız olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerinin, yazılı ve görsel medyanın ve duyarlı vatandaşların yakından takip etmesini ve gereğinin yapılmasını rica ediyor; tutuklu tecavüz sanığının bayram hediyesi gibi salınmasını esefle kınıyorum…
    kaynak : seslimakale.com ve aile yakınları

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et