Ahmet Çetin’in Cesedi Bulundu!

Müge Anlı’nın bugün canlı yayında işlediği Ahmet Çetin kaybında genç adamın cesedi bulundu. 24 yaşında ki Ahmet Çetin’in cesedi Beylerbeyi sahilinde bulundu.

Ahmet Çetin Bulundu Mu, Öldürüldü Mü, Nasıl Kayboldu, Murat Karakeleş
Ahmet Çetin Bulundu Mu, Öldürüldü Mü, Nasıl Kayboldu, Murat Karakeleş

4 Eylül cumartesi gününün akşamında arkadaşları ile buluşmak için İstanbul’da ki evinden ayrılan Ahmet Çetin ortadan kaybolmuştu. Gece saatlerinde araçları bozulan ve alkollü olan arkadaşlar bir sanayi sitesinde araçlarını yaptırarak sabaha karşı oradan ayrıldılar. Evden bağlamasını da alarak çıkan Ahmet Çetin’den ise bir daha haber alınmamıştı.

Murat Karakeleş Gözaltına Alındı

Müge Anlı’nın canlı yayında sorduğu sorular karşısında bocalayan Murat Karakeleş, kaybolmadan önce sabah saatlerine kadar birlikte alkol aldığı arkadaşı Ahmet Çetin ve o geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söylemişti.

Ahmet Çetin’in cansız bedeni otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna götürülürken aynı dakikalarda şüpheli arkadaşı Murat Karakeleş’in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et