Ahmet Çetin Nasıl Kayboldu? Öldürüldü Mü?

5 Eylül pazar günü 24 yaşında ki Ahmet Çetin İstanbul’da ortadan kayboldu. Müge Anlı’ya başvuran babası ve ablaları ise genç adamı her yerde arıyor.Ayrıca dere kenarında bulunan bir poşette Ahmet Çetin’in kimliği ve kıyafetleri bulundu. Ahmet Çetin Bulundu mu?, Nasıl kayboldu?, Başına ne geldi?.

Ahmet Çetin Bulundu Mu, Öldürüldü Mü, Nasıl Kayboldu, Murat Karakeleş
Ahmet Çetin Bulundu Mu, Öldürüldü Mü, Nasıl Kayboldu, Murat Karakeleş

Ahmet Çetin Nasıl Kayboldu?

4 Eylül cumartesi gününün akşamında arkadaşları ile buluşmak için İstanbul’da ki evinden ayrılan Ahmet Çetin ortadan kayboldu. Gece saatlerinde araçları bozulan ve alkollü olan arkadaşlar bir sanayi sitesinde araçlarını yaptırarak sabaha karşı oradan ayrıldılar. Evden bağlamasını da alarak çıkan Ahmet Çetin’den ise bir daha haber alınamadı.

Murat Karakeleş Kim? Ahmet Çetin Kaybı ile İlişkisi Ne?

24 yaşında ki Ahmet Çetin kaybı ile ilgili beraber alkol aldığı 38 yaşında ki Murat Karakeleş’ten şüpheleniliyor. Aile üyeleri Murat Karakeleş’in şüpheli ifadeler verdiğini söyledi. En son Murat Karakeleş ile birlikte olan Ahmet Çetin’in başına ne geldiği ise bilinmiyor. Fakat baba Durmuş Çetin oğlunun başına Murat Karakeleş tarafından bir şey getirildiğine emin olduğunu söyledi.

Murat Karakeleş
Murat Karakeleş

Eşyaları Bir Poşette Bulundu!

24 yaşında ki Ahmet Çetin en son bozulan aracı tamir ettirdikleri Marmara Sanayi sitesinde görüldü. Güvenlik kameralarında Murat Karakeleş ile birlikteydi. Ayrıca Murat Karakeleş ile birlikte alkol alan Ahmet Çetin’in eşyaları bir poşetin içerisinde bulundu. Poşetten Ahmet Çetin’in kıyafetleri, anahtarı, cüzdanı ve kartları çıktı. Fakat cep telefonu ve bağlaması bulunamadı.

Ahmet Çetin Kaybı
Ahmet Çetin Kaybı

Ek olarak polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et