Afganların Saldırısından Kaçarken Araç Altında Kaldı!

Afganların saldırısından kaçan Türk gencinin trafik kazasında hayatını kaybettiği açıklandı. Olayı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Ölen Türk genci ile ilgili sığınmacılara tepki gösteren insanlar binlerce Tweet attı. İsminin Selahattin Çelik olduğu ve 15 yaşında olduğu Twitter üzerinden paylaşıldı.

Selahattin Çelik, Afganların Saldırısından Kaçarken Ölen Türk Genci, Ümit Özdağ
Selahattin Çelik, Afganların Saldırısından Kaçarken Ölen Türk Genci, Ümit Özdağ

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda bir Türk gencinin Afganların saldırısından kaçarken araç altında kalarak hayatını kaybettiğini açıkladı. Twitter’de büyük tepki çeken olay ile ilgili insanlar tepkilerini göstermeye başlarken ulusal medyada bir haber dahi yapılmaması dikkat çekti. İşte Ümit Özdağ’ın attığı o Tweet…

Dün Afgan saldırganlardan kaçarken trafik kazasında ölen gencimiz 10 gün sonra 15 yaşına basacaktı.Annesi 3 çocuğunu tek başına kirada oturdukları evde büyüttü.Kendi mahallemizde çocuklarımız güven içinde değil. Ortadoğu Savaşı şehirlerimize taşınmaya başlandı.Korkma! Zafer yakın

Ümit Özdağ

Öte yandan olay ile ilgili “Ölen Türk”, “Selahattin Çelik” ve “Afgan” gibi başlıklar Twitter’da popüler başlıklar arasına girdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et