Afgan Tacizciyi Çocukların Çığlığı Yakalattı!

Çocukların Çığlığı Afgan Tacizciyi Yakalattı!

Afganistan uyruklu Mustafa S.A., kaldırımda oturup, sohbet eden yaşları 10 ile 14 arasında değişen 3 kız çocuğunu görünce önlerinden bir kaç kez geçti. Çevredeki binaların pencerelerini ve balkonlarını kontrol eden Mustafa S.A., kız çocuklarının yanına gidip, bağırmamaları için eliyle ‘sus’ işareti yaparak, birinin kolundan tutup zorla götürmeye çalıştı.

Afgan Tacizci
Afgan Tacizci

3 çocuğun korkup, çığlık atması ve bağırması üzerine paniğe kapılan Mustafa S. A., koşarak kaçmaya başladı. 7 Ağustos’ta, Fesleğen Mahallesi, 1009 Sokak’ta meydana gelen olayda çocukların çığlığını duyan Seyit Unutmazer, zemin kattaki evinin balkonuna çıktığında, Mustafa S.A.’nın kaçtığını gördü. Durumu anlayan Unutmazer, balkondan atlayıp, yalın ayak şüphelinin peşine düştü. Yaklaşık 1 kilometrelik kovalamacanın ardından Unutmazer, Mustafa S.A.’yı yakalayarak, olayın yaşandığı sokağa getirip, polise teslim etti.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Gözaltına alınan Mustafa S. A. polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘taciz’ suçundan tutuklandı. Olay sokaktaki bir binanın güvenlik kameralarının görüntülerine anbean yansıdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et