Adres Sorma Bahanesi İle Aracı İle Yanaşıp Cinsel Organını Gösterdi!

İstanbul Ataşehir’de Gezici Sapık Paniği!

İstanbul Ataşehir’de aracı ile gezen Cihan A. isimli sapık genç kadınlara adres sorma bahanesi ile yanaşıp aracın içerisinden cinsel organını gösterdi. Durumu polise bildiren mağdur kadın D.Ç sayesinde sapık kısa sürede yakalandı. Taciz edilen D.Ç.’nin, çektiği o anları gösteren cep telefonu görüntüleri sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Ataşehir Sapığı, Cihan A.
Ataşehir Sapığı, Cihan A.

İstanbul Ataşehir’de bir otomobil sürücüsü, yoldaki eski basketbolcu D.Ç. adlı kadınının yanına yaklaşarak ona adres sordu. Ardından sürücü koltuğunda oturduğu yerde genç kadına cinsel organını gösterdi. Genç kadının tepki göstermesi üzerine sürücü, otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı. Kadın basketbolcunun, cep telefonu kamerasına kaydettiği o anların görüntüleri sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak tepki gördü.

D.Ç. adlı genç kadın, polise giderek kendisini taciz eden sürücüden şikayetçi oldu.

Emniyet Görüntüleri İnceleyip Cihan A.’yı Kıskıvrak Yakaladı!

Görüntüleri inceleyen Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Cihan A.(26) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Cihan A., Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı. Cihan A. suçlamaları kabul etmeyerek yanlış anlaşıldığını ileri sürdü. Şüpheli, hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltının alınmasının ardından D.Ç. de şüpheliyi teşhis için Asayiş Büro’ya geldi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et