Adrenochrom Nedir? Kimler Adrenochrom Kullanıyor?

Türkiye ve dünya internet üzerinden çocuk ticareti yapıldığı iddiasıyla sarsıldı. Çok yüksek fiyatlar üzerinden internette satışa sunulan çeşitli ürünlerin çocuk bedenleri tablosu bile var. Adrenochrom Nedir? Kimler Adrenochrom Kullanıyor? Çocukların kaçırılıp satılması ile ilgili en büyük iddialardan biride ünlülerin bu çocukları satın alıp genç kalmak için kullanmaları… Çocukların kanını içerek çocuklarda korku esnasında üretilen Adrenochrom adlı hormonu vücutların alıyorlar. Peki Andrenochrom Nedir? Nasıl Kullanıyorlar?

Adrenochrom Nedir?

Adrenochrom isimli hormonal salgı, vücutta doğal olarak meydana gelen insan endokrin salgısıdır. Adrenochrom korkuya bağlı olarak çocuk kanında daha fazla görülür. Adrenochrom insandan üretilen uyuşturucu türüdür.

1939’da yapılan bir çalışmada, adrenokrom perfüzyonunun bir kurbağanın kalbini yeniden canlandırdığı, hayvanı hayata döndürdüğü ve kalp krizi hastalarında adrenalin/epinefrin uygulamasını bu ana kadar standart hale getirdiği bulundu. Fakat araştırmayı daha da derinleştirdiklerinde bu maddenin insanın yaşlanmasını %60 oranında önlediğini ve kullanana fiziksel güç verdiğini gördüler. Fakat şeytani bir sonucu olacağını anlayamadılar.

Kandaki adrenalin miktarına göre zenginleşen bu uyuşturucu, korku güdüsü körelmiş yetişkinlerden ziyade saf ve daha ürkek olan 9 yaş altı çocuklardan üretiliyor.Uyuşturucunun zenginleştirilmiş olması için çocuğa bu aşamada çektirilebilecek en büyük acıları çektirip, ölene kadar korkutulup, ölüm anında vücudu kesilerek kanı alınıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et