Acun Ilıcalı’nın Satılığa Çıkardığı Villanın Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Acun Ilıcalı, takastan aldığı villayı da satıyor

Acun Ilıcalı, Kuruçeşme’deki lüks villasını iş insanı Mustafa Aktaş’a satmıştı. Aktaş paranın yarısını peşin ödemiş, kalanını ise takas yoluyla karşılamıştı. Gizliliğini koruyan bu takasın, Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villa ile yapıldığı ortaya çıktı! Ilıcalı, şimdi o villayı da satışa çıkardı. Öte yandan Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü Variety dergisi tarafından seçilen “En Etkili 500 İş İnsanı” listesine girdi.

Bir süre önce Kuruçeşme’deki villasını 16.8 milyon dolara satan Acun Ilıcalı, o satıştan takas yoluyla sahip olduğu Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villayı da satışa çıkardı.

 Boşanırken Şeyma Subaşı’na verdiği iddia edilen Kuruçeşme’deki villayı iş insanı Mustafa Aktaş’a satan Ilıcalı, bu satış için Aktaş’tan 8.4 milyon dolar nakit ile Ulus’taki villayı almıştı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; eylül ayında yapılan satışın ardından Ilıcalı, Aktaş’tan aldığı villayı da elinden çıkarmak için harekete geçti. Üç katlı, havuzlu villa için 5 milyon dolar isteyen ünlü televizyoncu, 3.4 milyon dolar zarar etmiş gibi görünüyor.

Dijital platformu için harıl harıl çalışan Ilıcalı, gayrimenkullerini nakde çevirerek belki de yatırımını büyütmeyi hedefliyordur…

Acun Ilıcalı en etkili 500’de

Öte andan dünyaca ünlü Variety dergisi “En Etkili 500 İş İnsanı” listesini açıkladı. 2020’de, televizyon, müzik, sinema ve teknoloji gibi eğlence sektöründe en başarılı olmuş isimlerin yer aldığı listeye Türkiye’den sadece Acun Ilıcalı girdi.

Listede Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, Netflix’in kurucusu Reed Hastings, The Walt Disney’in CEO’su Robert Chapek ve Amerikalı sunucu Oprah Winfrey gibi isimler var.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et