Acun Ilıcalı’nın Kendisinden 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Pozları Dikkat Çekti!

Acun Ilıcalı’nın 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yeni pozları çıktı

Son günlerde sık sık magazin basınında konuşulan bir isim var; Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya. 20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ilk kez Acun’un sürat teknesinde görülmüş, sonra da Mikonos sokaklarında birlikte yürümüşlerdi. 

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Şubaşı ile benzerliği dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya’nın Survivor çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde olduğu ortaya çıkmıştı. 

2000 doğumlu olduğu bilinen Altunkaya’nın, korona virüs salgını nedeniyle Dominik’te mahsur kaldığı iddia edilmişti. Acun ile olan ilişkisini sosyal medyadan uzak bir şekilde yaşayan Ayça Çağla Altunkaya’nın yeni pozları ortaya çıktı. 

İlk kez Acun Ilıcalı’nın sürat teknesinde görüntülenen daha sonra O Ses Türkiye çekimlerinde kameraların kadrajına yakalanan Ayça Çağla Altunkaya’nın Acun ile olan yeni pozları sosyal medyanın gündemi oldu. 

Daha önce 3 kez evlilik yapan Acun Ilıcalı’nın son sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile olan yeni pozları  beğeni topladı. 

Peki Acun Ilıcalı ile Mikonos sokaklarında birlikte yürürken görüntülenen ve estetiksiz eski hali olay olan Ayça Çağla Altunkaya kimdir, ne iş yapıyor?

Çağla Ayça Altunkaya’nın 1999 doğumlu yani 21 yaşında.  Yalova’da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu söyleniyor. Ayça Çağla Altunkaya’nın basketbola olan düşkünlüğü ise daha çocukluğundan geliyor.

Estetik yaptırdığı iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya’nın eski halini gören ise şok oluyor. Şeyma Şubaşı’na çok benzetilen Ayça Çağla Altunkaya’nın eski hali böyleymiş

Ufak tefek estetik müdahalelerle büyük bir değişim yaşayan Ayça Çağla’nın yüzü, yaş aldıkça daha da oturmuş.

Acun Ilıcalı’nın boşandığı eşi Şeyma Şubaşı’na olan benzerliği ise sosyal medyanın dilinde. 

Başarıları ile sık sık konuşulan Acun Ilıcalı özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. Acun Ilıcalı’nın eşlerinin isimleri ise sırasıyla Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı.

ACUN ILICALI EVLİLİKLERİ: Acun Ilıcalı ilk eşi Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken evlendi. İkinci eşi Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında evlenen Acun Ilıcalı, 2017 yılında da son eşi Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturdu. Peki Acun Ilıcalı’nın evlilikleri neden bitti kaç çocuğu var, isimleri neler? İşte Acun Ilıcalı’nın eşleri ve çocukları;

ACUN ILICALI İLK EŞİ SEDA BAŞBUĞ KİMDİR : Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti. Kamuoyndan uzak duran Seda Başbuğ medyanın gündemine Acun Ilıcalı’dan olan kızı Banu Ilıcalı’nın düğünü ile geldi. İlk kez görüntülenen Seda Başbuğ gençliği ve güzelliği ile dikkat çekti.

ACUN ILICALI’NIN İKİNCİ EŞİ ZEYNEP ILICALI KİMDİR : Acun Ilıcalı ikinci evliliğini boşandıktan 10 yıl sonra yaptı. Acun Ilıcalı’nın ikinci eşi olarak Zeynep Ilıcalı’yı seçmişti. Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı’nın evliliği 2003 yılında gerçekleşti. 

O dönemde Acun Ilıcalı henüz bir medya patronu değil, yeni ünlenen bir televizyon muhabiriydi. Acun Ilıcalı’nın ikinci karısı ile olan evliliğinden 2 kızı daha oldu.

ACUN ILICALI SON EŞİ ŞEYMA SUBAŞI : Acun Ilıcalı son eşi Şeyma Subaşı ile henüz evliyken birlikte olmaya başladı. Yasak aşkı ile gündem olan Acun Ilıcalı, söylentilere kulaklarını tıkadı ve Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden bir de çocuk sahibi oldu.

Acun Ilıcalı boşandıktan sonra üçüncü kez nikah masasına oturdu. 2017 yılının yazında Şeyma Subaşı ile dillere destan bir düğünle evlendi. Çiftin aşklarının meyvesi olan kızları Melisa Ilıcalı da anne ve babasının düğününde yer aldı.

Acun Ilıcalı büyük aşkı Şeyma Subaşı ile sunuculuğunu yaptığı televizyon programı Var Mısın Yok musun’da tanıştı. İlişkisi döneminde Zeynep Ilıcalı ile boşanma kararı aldı. 2016 yılında da Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında yaptığı evliliği noktaladı.

ACUN ILICALI’NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR : Acun Ilıcalı’nın ilk eşinden bir, ikinci eşinden 2 ve son eşinden 1 olmak üzere toplam 4 kız çocuğu var.

BANU ILICALI : Acun Ilıcalı’nın en büyük kızı Banu Ilıcalı babası ile birlikte çalışıyor. Geçtiğimiz yıl Banu Ilıcalı’yı evlendiren Acun Ilıcalı, kızına hayli düşkün. Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evlilinden.

YASEMİN VE LEYLA ILACALI : Acun Ilıcalı’nın ikinci eşi Zeynep Ilıcalı ile olan evliliğinden 2 kızı var. Kızlarından birinin ismi Yasemin diğerinin ismi Leyla Ilıcalı.

MELİSA ILICALI : Acun Ilıcalı’nın en küçük kızı Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden dünyaya geldi. Melisa Ilıcalı babasına çok düşkün. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et